Ano místo může být stejně, ale mohl by např blikat, nebo být barevně odlišený. |
Nejsem vůbec proti.. Spíše souhlasím.. Neuškodilo by a podle mě je to dobrý nápad, avšak ten nápis tam může zůstat, akorát tam může být nějaké upozornění někde.. |
Ahoj mám jeden nápad..Je to spíš takové vylepšení..Včera se tu objevila super hra o kredity Slot Machine to všichni víme..Podle mě je však odkaz na hru umístěný dost nešikovně.Když zde přijde někdo nový, tak by o to mělo hned praštit do nosu, měl by si říct "jo to je super to jinde nemaj, tady zůstanu".Ale Malí nápisek Slot Machine kdesi v tabulce může přehlédnout..Nebo si ho všimne ale nebude vědět co si pod tím představit, tak na to ani neklikne. Nechci Martinovi kecat do práce, jen mě napadlo že by chtělo odkaz na hru nějak zviditelnit. |
Hoj, Napadl mě jeden nápad a to uzamykání témat . Když se bude nacházet nějaké téma kde se zbytečně SPAMuje, a moderátoři jen mažou, mažou... A ubírají, ubírají kredity tak by mohli rovnou téma Locknout . Po té by se mohl znovu odemknout. Samozřejmě že jsem tento nápad pobral a okopíroval z Gamesites.cz Tuto funkci by vykonávali jen Moderátoři, Administrátor. |
Ne jen těžké, ale taky nemyslitelné..Martin by musel každou hru upravit, tak aby web zaznamenal kdy jí dohrajete..Zaprvé nevím jestli to umí, a zadruhé by to bylo porušení autorských práv, protože není autor..Takže by si musel hry sám vyrábět..A taky ber v potaz, že 99% lidí zde chodí hrát hry, ale nejsou registrovaní..Průměrně je tady online 10 lidí a aktivních řekněme 50..Takže opravdu pochybuji že by se do něčeho takového pouštěl..A navíc to hodnocení komentářů je velice dobrý systém..Když někdo chce mít kredit, tak ho to motivuje k psaní kvalitních komentářů..Když bude někdo spamovat, tak ho hráči rychle vymínusují a on bude nucen toho nechat..Řekl bych že je to náhodou velice moudré.. |
já vím je to trochu složitý, ale vydělávat tím, že vkládáme komentáře a někdo my dá plus, je trochu hrozné. Chtělo by to něco jiného vymyslet. třeba za dokončení hry by jsme dostaly kredit, atd. Pro admina je to težké, ale myslím že by to ocenil každý, kdyby to udělal. |
luky.ch96 > Ono to zní docela hezky, ale jak by jsi to chtěl v praxi zrealizovat? Tou částkou předpokládám myslíš kredit..Takže by musel být pověřený člověk, co by na to dohlížel..A další asi největší zádrhel je, že tady je naprosté minimum her, do kterých se dá zapojit přes internet..Takže nevím jak přesně by jsi chtěl někoho vyzvat.. |
Mám nápad A co takhle udělat turnaje... např. Já bych vyzval online hráče na nějakou hru. Ovšem musíte nabídnout částku za výhru, takže já bych dal částku 50 a on taky. A ten, kdo bude mít nejlepší skóre, vyhraje tu částku |
No, nevím, jestli ho má více lidí, ale je také hodně oblíbený a používaný, tak by se tam mohl přidat ;]. Na druhou stranu, pokud tam nebude, svět se nezboří, kdyžtak si ho můžete napsat do "Něco o mně" ;].
Mimochodem ty znaky sem ti odstranila a příště s tím tolik neblbni zlatíčko ;] |
Nápad
V údajích na profilu hráče je docela dost věcí na vyplnění, ale řekněte mi, kdo má v tuhle dobu ICQ ?? To je už staré xD Navrhuji přidat kolonku na vyplnění ohledně Skypu, protože Skype má více lidí než ICQ. Stručně - Přidat možnost Skypu, do údajů, o Profilu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7993 sekund |