Zapomenuté heslo

Nové Nápady

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
55.
Hepaa [VIP člen]
17:37 | 12.dubna 2010
No, však něco s náhledem je tam vždycky
54.
Hepaa [VIP člen]
17:33 | 12.dubna 2010
SniCky > Myslím, že je to dobrý nápad ... ale, kdyby se to zavedlo, tak to pojmenovat nějak "náhled", nebo něco takovýho
53.
Vojife [VIP člen]
17:17 | 12.dubna 2010
Né! Vojife je moje přezdívka a skloňuje se podle...! D
Co to je vůbec za vzor? Např. "účetní" je stejné...

Ale pravda, Offtopic
52.
16:59 | 12.dubna 2010
Promiň, já to bral, jako
komu, čemu - Pánovi.
51.
Vojife [VIP člen]
16:46 | 12.dubna 2010
Fir >

Jojo (Vojifemu D)
Ale když jsem VIP, tak to můžu editovat i bez toho.
50.
16:42 | 12.dubna 2010
To se dost často stávalo Vojifovi.

Když zvýrazňoval jména, že pokazil HTML.

Zajímavý nápad, snad se Martin podívá, a něco s tím udělá.
49.
0:10 | 12.dubna 2010
tak mám další nápad
myslím že by tohle dost ulehčilo práci moderátorům =)
tak k věci:
Stává se,že někdo píše komentář dooost dlouhou dobu,používá zvýraznění textu,podtrhávání atp...Když si příspěvek třeba ještě jednou zkontroluje i tak může něco přehlédnout.Jednou takhle pročítám komenty u nějaké hry a celý koment je zvýrazněn jako tohle slovo buď to ten uživatel udělal schválně za což dostane penalizaci, anebo třeba zapomněl "zaříznout b-čko" (myslím tim přerušit zvýraznění) ....když to uživatel zjistí (buď ten co to čet anebo autor) tak to jdou většinou nahlásit moderátorovi pro opravu ale teď mě napadlo co takhle zavést nějaké tlačítko vedle odeslat jako třeba ověřit nebo tak něco,no a autorovi před odesláním by se zobrazil hotový komentář jak by vypadal i s úpravami...pak by si mohl všimnout třeba toho neukončeného zvýraznění a mohl by to opravit =)
já vím já vím máme si to důkladně před odesláním překontrolovat ale "i mistr tesař se někdy utne" né ? prosím pište reakce díky

jinak Ukrute máš pravdu =) sem úplně zapomněl taky Kuba & Luboš jj máte pravdu všichni...díky za osvětlení )
48.
Ukrut [VIP člen]
14:20 | 10.dubna 2010
SniCky > To by asi zrušil každý, ale Martin za reklamy dostává penízky. Z čeho asi platí doménu www.supergames.cz ? Z toho co dostane za reklamy.
47.
rara01 [profi hráč]
19:47 | 9.dubna 2010
Vím, že by to bylo sice těžký, jak psichicky tak fyzicky (ikdyž ) ale po... 3-4 letech by se mohl celkově změnit desing SG, myslíš, že by to byla příjemná změna =)
46.
Vojife [VIP člen]
16:18 | 9.dubna 2010
Jak se řešilo to, že Moderátoři nemůžou pracovat s příspěvky označenými "SPAM":

Moje část zprávy:
Vedla se diskuze a padla otázka, k čemu je označení příspěvku jako "SPAM". Odpověď byla, že Tobě se to někde objeví.
Ale určitě by moderátorům ulehčilo práci (jak sami řekli), kdyby se to někde objevilo i jim.
Ale možná k tomu máš nějaký důvod, tak nevím.
Děkuji. =)

Martinova odpověď:
Už to tak bylo, že to viděli i moderátoři, ale pak jsem to změnil a SPAM kontroluji sám A měnit to nebudu...
Zobrazeno 781-790 z 835 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
6
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6979 sekund