Hepaa> Nebo číslování stránek, ale to už tu taky bylo... A nemusíš to furt proklikávat stačí změnit číslo a... nevím jak ti to vysvětlit kdyžtak přes poštu jestli chceš |
Jo a i já mám návrh, tedy, že by se udělalo nějaký "tlačítko", že pokud kliknete na nějaký vlákno na fóře (např. Nové Nápady, Zkouška HTML kódů, Chat atp.), prostě že se budete moct dostat na 1. příspěvek. V některých tématech je totiž hodně příspěvků a mě se nechce proklikávat zpět abych viděla, o co v určitém vlákně jde. Doufám, že jste to pochopili ... ^^ Slovensky je to "tém". |
Daisuke --> Aby vedel nový člen, koľko tém založil napr. Martin(Admin). ´ |
Ale tak s tímhle souhlasím i nesouhlasím.. dobrý nápad.. ale k čemu by to bylo? |
Navrhol by som toto: Tam kde máte svoje meno keď sa prihlásite, tam keď stlačíte, aby tam písalo: Datum registrace : ××× Přezdívka : ××× E-mail : ××× Pohlaví : ××× Datum narození : ××× ICQ : ××× WWW : ××× Bydliště : ××× Zájmy : ××× Dosažené vzdělání : ××× Kde nejčastěji hrajete : ××× Počet oblíbených her : ××× Počet komentářů u her : ××× Počet příspěvků ve fóru : ××× Počet založených témat: ××× Poslední aktivita : ××× SG funkce : ××× Kredit : ××× Je to napísané hrubým písmom. Čo vy nato? |

Fir lenže oni to majú v hlave popletené.Vieš?Oni to nepochopia damro im to budeš vysvetlovať . |
Mě spíše štve, že lidé jsou prostě tak jaksi zvláštně naladěni!
Mají tu na HTML téma, a tam to nikdo nezkouší! Ale samozřejmě, proč by překlikávali téma? Když si to mohou vyzkoušet tam, co? |

Ani mne to nejde do hlavy.A som si všimla ved červená bola už v roku 2009. |
No dobře. ... A když už jsme u toho, proč je povolená "jen" červená? Nebo proč vůbec je? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2644 sekund |