Mám nápad. Pri hre napr. Thing Thing Arena 3(preto, lebo som ju hral) by písalo: Spuštěno 27448x Vydáno 08.03.2009 Hodnocení 82% (563x) Platforma Flash Velikost 6.3 MB Hru v oblíbených ××× Je to napísané hrubším. |
anebo by mohlo bejt udelano ´kolik ma naky user + a - abysme vedeli |
ja bych mel napad vite jak jsou profi,vip a moderatori tak by mohlo nekde byt napsane jak dlouho maji tuto funkci |
Jakub: Ale nemyslim tohle. Proč nemají vidět to: + Kdo a jak ohodnotil mé komentáře + Koho a jak jsem ohodnotil já |

No asi preto pretože je to práca moderátora. Tak isto ako V.I.P a vyšie hodnosti môžu používať rôzne HTML tak čierny a profi môžu používať len základné HTML. Každá hodnosť prináša niečo iné. Profi môže nahrávať obrázok. V.I.P má rozšírené HTML. Moderátor zas môže uberať kredity a tka rôzne. Záleží od hodnosti a k tomu prečo to majú len moderátory dodám len to že to patrí k ich práci tie tlačítka pretože bez nich by sa neobyšli ... Aj to niektorý sa vypytujú prečo čierny a profi nemôžu mať tiež rozšírené HTML. OMG ved stačila tú červená a tieto základné a aký bordel tu viete spraviť s nimi . A hlavne CS ktorý just a just naschvál používal červenú a to po upozornení mna, Fira ale aj ostatných. Vraj Martin to nezakázal a čo teraz? Musí tu byť bordel len kvôli otmu že to Martin nezakázal? Tá červená je dosť zlá na oči no ako komu ale i tak ... A zato že to Martin nezakázal tka nebudete rešpektovať Jakuba? OMG ved Jakub je moderátor tka by ste to mohli podaktorý rešpektovať. Jakub písal už neviem kde a kedy žeby ste nemali používať tú červenú ale nie ved čo Martin to nezakázal nie? OMG |
vladik.3: Že zrovna ty opravuješ, co? ;-P Mě tak nějak napadlo, že by tam kde má hráč napsáno: "Zobrazit oblíbené hry tohoto hráče." Tak by tam někde bylo: "Zobrazit kladně hodnocené komentáře u her." Třeba posledních 100, bylo by to jako logy komentů, ale vlastně bych tam viděl třeba pouze jak mě ohodnotili. Mohlo by to také pomoc určení moluti účtu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2404 sekund |