hmm kdyz uz to tak vezmu ,, souhlasim s vama , autor se muze nastvat a muze vymazat celkem good prispevek anebo priklad - slovni footbal a naky user da slovo a on si na neco nemuze spomenout a zjisti ze ten pred nim napsal neco na co uz vi , tak si to vymaze a napise tam co vymyslel |
ja mam napad , co kdyby mohl autor tematu mohl mazat prizpevky na jeho tema napr. naky user : ty jsi ....... a autor si to hezky smaze anebo OT |
No ja mám Nápad keby sa dal zmeniť vzhľad napríklad na takýto http://www.upnito.sk/0/ppgfawnku9xhkfwjkc79a5yq2b5a49pg.jpg viem že tam tá ružová nepasuje ale aj iné by boli |
Fire: "by jste ztratily"? A pak někoho opravuj ;D. Nebo jsi tím chtěl naznačit, že jsme pouze ženy ? Btw. "by jste" je taky nesmysl ;D |
Mě také něco napadlo:
Když by se zakládalo fórum, aby se nezákladi zbytečnosti. Někdo by téma založil a to by se nejdřív muselo schválit (Moderátorem+), kredit by jste ztratily hned po odeslání tématu. No, a pak už by bylo jen na moderáorech jestli to schválí, nebo ne. Pokud by se to neschválilo žádný kredit by se nevrátil. A pokud se schválí, tak se schválí Ještě by tu byla možnost, že by se vám odeslala zpráva od systému, že bylo téma schválano, či neschváleno. vladik.3: To by tu byly zbytečné spamy! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3312 sekund |