Keď som sa teraz pozrel do Nastavení tak Martin sa tam trochu pomýlil ale to nič to sa opraví. tam posledná veta Změna se projeví až pro aktualizaci stránky |
Hele já bych asi zvýšil počet znaků v psaní komentářů já napsal ke hře Braap!Braap! veliký koment a k tomu návod a mě se tam nevlezla druhá půlka komentu! |
kdyby se jenom profi mohlo koupit za kredity třeba 10 000 nebo kolik ale jenom profi |
Adam1998: Proč řikáš "Lock" zamykáš nám téma? :_DD FrenFajn: A slova: modrá je barva moderátoru.. Ti nic neřikaj? |
Já bych jeden nápad měla. Je to tady opravdu plné témat na kterých už třeba 6 měsíců nikdo nebyl. Chtělo by to vymazat. Ale udělala bych jednu věc pro to, aby taková témata nepřibývala. Jeden člověk který je tady už dlouho je na něj spoleh a ví jak to tady chodí do kterých témat píšou lidi málo a do kterých naopak hodně by měl na starost takovou věcičku. Ta nově založená témata by měl možnost mazat. Měl by třeba takovou speciální hvězdičku aby ostatní věděli že to dělá on. A nemusí to být jeden člověk můžou být třeba tři. Když by ten jeden chyběl tak aby to někdo udělal. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7535 sekund |