Promiň že to říkám,ale ten koment je strašný já sám jsem ti chtěl dat mínus,ale nedal jsem protože seš dobrý chlap |
no.pravda napísal som koment.a hned mínus.ale ten koment bol podľa mňa kvalitný.keby to napísal profi,VIP,moderátor,alebo admin má plus. |
No dobře... Ale jak už jsem říkal, není to kvůli jednomu mínusu, viděl jsem to docela často! Tak to asi smažte... =( |
-_- bobříkovy zraky, dyť to je jedno ne? Já si myslim naopak, že na ty s vyšší hodností dopadá větší počet mínusů a vim o čem žvanim, když jsem měl VIP (poprvé) tak mě hodněkrát zmínusovali (30 a víc komentů), proto jsem rezignoval (abych nebyl "na očích" . |
Suzuzi - Jo, já vim, Jakub to tam měl lépe řečeno a vyznělo to mnohem líp. Ale stejně - rozdíl 5ti bodů... (Teď už ne, ale předtím jsem u toho měl mínus) |
Už jsem to taky zažila, ale většinou je to právě to "stráášně vtipné" omínusování moderátorů, třeba za to že jsme jim ubrali kredity apod... Vojife> tys to ale napsal jiným způsobem a bylo to kratší. Jakub tam nenapsal přímo "hrůza" a ty si to tam napsal (nechci urazit) dětštějším způsobem když to tak řeknu. I přes to je to omínusování nespravedlivé, ale ty si psal, že jste psali v podstatě to samé, což není pravda.. |
( 3 - Já jsem ale nemyslel jenom že se stává mně, víc lidem. V "Bonz fórum" u u příspěvku 206 je to sice zrovna u mě, ale jinak to nebylo myšleno, že bych se JÁ cítil obětí. No, ale nechci tě naštvat Jakube |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2693 sekund |