Aha no dobre ze pisete a ze je to tu vystavene inac by som si to nevsimol ! ale urcite pridem |
Já se moc těšim 75% tu budu když tu nebudu tak s tim nic nenaděláte ani já ne ale když tu nebudu tak vám přeji abyste si to pěkně užili a hlavně žádný hádky Spamy atd. A kdybych tu byl no tak to nevim co říct určitě bych si tady rád pokecal s pár lidičkama a taky bych se docela i pobavil...Jinak vám přeji hezký vánoce hodně dárků a hodně pohody a hlavně dobré cukroví a kapra (kterýho já nemusim) + bramborový salát (ten už mám rád) A co na silvestr no vlastně nový rok no tak to udělejte nějakou pořádnou pařbu s rachejtlema atd. no možná i trochu alkoholu mno A to je asi vše co bych vám popřál k svátkům...tak šťastný a veselý ne more ne to nebylo ve zlim byla to jen taková malá sranda OK |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2657 sekund |