Jelikož už jste hodně netrpěliví, tak jsme se s FrenFajn rozhodly, že nebudeme čekat než se tady sejde celá porota, ale vyhlásíme výsledky samy.
Moc lidí se nezúčastnilo, což je podle mě škoda, protože to FrenFajn s Martinem domlouvala už od června. Také mě mrzí, že ani Martin nepřišel.. ale co se dá dělat. Takže zpět k výsledkům. odměna je kreditová a to ve výškách: 1. místo= 1 000 kreditů 2. místo= 500 kreditů 3. místo= 250 kreditů Někde nebudou 3 místa, protože se nezúčastnilo moc lidí.... 1. úkol - úprava fotky 1. místo -Mhaja 2. místo - Vojife 3. místo - -klnavoda- 2. úkol - Avatar 1. místo - Vojife 2. místo - lukas.k 3. místo - -klnavoda- Na dalším místě je DavidS - Obrázek 3. úkol - zpěvák/skupina/styl 1. místo - lukas.k 2. místo - Vojife 3. místo - DavidS 4. úkol - vtipná povídka 1. místo-Vojife 2. místo- -klnavoda- Třetí místo není.... 5. úkol - strašidelná povídka 1. místo- Vojife (umístění jsou odkazy) a povídky si můžete přečíst Tady Děkujeme těm, kteří se zúčastnili Některé výtvory byli opravdu krásné ) doufám, že příště se zúčastní více lidí... protože vidíte, kolik se toho dalo vyhrát + ještě Vojife dostává malej bonus za to, že se jako jediný zúčastnil všech soutěží - 200 kreditů
Porotkyně: k.ik.a. a FrenFajn |
Sice jsem nic neposlal, ale i tak chci vidět jak všichni uměj skvěle upravovat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3103 sekund |