Skus napsat Martinovy zzprávu s nadpisem Hned si to prosím přečti. A bude. Mě takhle odepsal hned. xD |
Vojife > hehe.. jestli si ze mě chceš dělat srandu, tak na to nemám náladu! Za to že to nevyšlo já nemůžu a nemůžu plánovat další termín, když se mi ani nedostalo odpovědi někde támdle z před měsíce .. |
Já kdybych byl Admin...
Aby to bylo v jednom příspěvku, reakce na Jakuba nade mnou: Náhodou, neexistuje zpráva, kterou by mi někdo někdy někde poslal, na kterou bych neodpověděl, a to mi na PR2 chodí tak 10 denně, po tom, co mám mapu v All Time Best.
Ale spamy v tom nepočítám. ![]() |
Ale jo mě odepsal na to už asi 3x, ale na to nejhlavnější se pak už neozval a byl málo aktivní.. x( Takže dík Vojife, ale by to zbytečný |
Já o tom vím. A sleduju to a jsem smutný... =( Víš co? Pošli mi co jsi mu napsal a já mu to napíšu. U jedné zprávy mi říkal, že to bude přijímat jen od VIP a výš. Třeba se i na tohle proto nekouk'. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2980 sekund |