Joj. No, toho se asi účastnit nebudu, mám jen "malování" =) |
Jelikož se plno uživatelů SuperGames zabývá grafickou úpravou, tak se budou konat jaké si menší soutěže. První soutěží by byla úprava černobílé fotky.. Cílem tý soutěže by bylo tu fotku co nejlépe upravit co se týče barev (bez vložení dalších obrázku atd.).. Koláž - Utvořit nějakej obrázek na motivy hudebních stylů, jak to každej pojme je čistě jen a jen na něm .. Vymyslet originální (netradiční) logo SG - na třeba rozměr 150x100.. Výherce bych vyhlásil já a všichni VIP+ (určitě jim to nebude vadit ), budou porotci =). Tolik k organizaci soutěží, teď co by bylo odměnou? Probíral jsem to v poště s Martinem a odměnou by mohlo být třeba +1000 kreditů, ale spíš to bude tak, že navíc kreditových částek, protože jsou 3 soutěže a možná bude i jiná, která se grafiky týkat nebude, protože né všichni s grafikou umí .. |
No jo, no jo vladiku, to byl jen "joke". forgy - to víš, my jsme hodní furt, takže to můžeš prozradit |
Jistě! =)
A já mám DSG jeden nápad. =) Že by byla jen na ten jeden den v liště kategorií fóra "Den SG". |
Jojo, tak jsme se dočkali ..
Když budete hodní, napíšu Vám sem ten program co je přichystaný na Den SG.. Chcete to prozradit? ;D |
Ty si myslíš, že kdyby byl někdo slepý, viděl by ten tvůj příspěvek? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7572 sekund |