J, stačí se podívat do dnes komenty a tam píšou někdy i nezletilí |
No jo..ale měl by si to i nějak zablokovat. ptž..ty lidi tam lezou furt..sem se díval na komenty(ještě na Superhry.cz) u nějaký Erot. gamesy.. a on tam nějakej kluk napsal "Já sem to viděl a je mi jenom 8" Takže měl by si to zablokovat.. , že by tam směli jen Registrovaní.. |
Tak mě napadla ještě jedna věc, udělám jedno tlačítko, které bude asi v pravém modrém menu nahoře v NASTAVENÍ, bude se jmenovat Blokovat erotiku (nebo tak nějak) a když na to někdo klikne, tak se vypne erotika na celém webu SG. Bude to pracovat s cookies, takže si vás to bude pamatovat, ať na to nemusíte klikat pokaždé, když príjdete na SuperGames. |
Rave > Trošku moc informací než jsme potřebovali vědět. Martin > Já s tím docela souhlasím. Tohle není web pro nějaké, ehm, úchyláky. Kdo má tu potřebu, ať se nahledá. Protože mě se to v tom levém menu nijak nelíbilo. Sice souhlasím s Ravennkou, erotika je teď všude, ale myslím, že kdyby chyběla tady, až tak hrozné by to nebylo. |
Na druhou stranu, v těch erotických hrách není zase nic tak závadného. Když si vezmu, že když jsem byla malá, tak jsem chodila s otcem na bazén a do pánských šaten a nepřišlo mi to nikdy divný, tak kdybych i jako prcek někde viděla pánské přirození, tak mě to rozhodně nepoznamená. (Skoro) nahá ženská je v kdejakym filmu, tak co.. a z toho, že tam případně spolu něco dělaj to děcko stejně nemá rozum, tak co =) (a když je větší, že to vyhledává úmyslně, tak stejně co vidí tady není nic, jako když dá do vyhledavače jakékoli slovo otírající se o erotiku ) Ale je fajn, že je teď zabráněno náhodnému a nechtěnému otevření hry v domění že se jedná o něco jiného |
jó už to chápu ty si je odstranil třeba mezi oblýmenýma a nejnovějšíma a podobně že jo? |
Sasuke13> Odstranil jsem to pro všechny (reg. i nereg. usery). Erotické hry najdete v kategorii Erotické hry a nebo ve vyhledávání pro pokročilé. |
To je dobře, nechávám na SG hrát svojí 4 letou segru a párkrát se už stalo, že na ně vlezla, protože neumí číst=/ |
Martine ptám se dobře že si to odstranil pro neregistrované uživatele tohoto webu aby se nestalo že nezletilý budou chodit na Erotické hry? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3833 sekund |