Zapomenuté heslo

Vyhledávání (erotické hry)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
11.
15:02 | 30.srpna 2009
Martine dobrej idea.
10.
Vamaka [profi hráč]
13:47 | 30.srpna 2009
J, stačí se podívat do dnes komenty a tam píšou někdy i nezletilí
9.
12:50 | 30.srpna 2009
No jo..ale měl by si to i nějak zablokovat. ptž..ty lidi tam lezou furt..sem se díval na komenty(ještě na Superhry.cz) u nějaký Erot. gamesy.. a on tam nějakej kluk napsal "Já sem to viděl a je mi jenom 8" Takže měl by si to zablokovat.. , že by tam směli jen Registrovaní..
8.
Martin [Admin]
9:26 | 30.srpna 2009
Tak mě napadla ještě jedna věc, udělám jedno tlačítko, které bude asi v pravém modrém menu nahoře v NASTAVENÍ, bude se jmenovat Blokovat erotiku (nebo tak nějak) a když na to někdo klikne, tak se vypne erotika na celém webu SG. Bude to pracovat s cookies, takže si vás to bude pamatovat, ať na to nemusíte klikat pokaždé, když príjdete na SuperGames.
7.
8:20 | 30.srpna 2009
Rave > Trošku moc informací než jsme potřebovali vědět.

Martin > Já s tím docela souhlasím. Tohle není web pro nějaké, ehm, úchyláky. Kdo má tu potřebu, ať se nahledá. Protože mě se to v tom levém menu nijak nelíbilo.
Sice souhlasím s Ravennkou, erotika je teď všude, ale myslím, že kdyby chyběla tady, až tak hrozné by to nebylo.
6.
14:41 | 29.srpna 2009
Na druhou stranu, v těch erotických hrách není zase nic tak závadného. Když si vezmu, že když jsem byla malá, tak jsem chodila s otcem na bazén a do pánských šaten a nepřišlo mi to nikdy divný, tak kdybych i jako prcek někde viděla pánské přirození, tak mě to rozhodně nepoznamená. (Skoro) nahá ženská je v kdejakym filmu, tak co.. a z toho, že tam případně spolu něco dělaj to děcko stejně nemá rozum, tak co =) (a když je větší, že to vyhledává úmyslně, tak stejně co vidí tady není nic, jako když dá do vyhledavače jakékoli slovo otírající se o erotiku )

Ale je fajn, že je teď zabráněno náhodnému a nechtěnému otevření hry v domění že se jedná o něco jiného
5.
14:38 | 29.srpna 2009
jó už to chápu ty si je odstranil třeba mezi oblýmenýma a nejnovějšíma a podobně že jo?
4.
Martin [Admin]
14:35 | 29.srpna 2009
Sasuke13> Odstranil jsem to pro všechny (reg. i nereg. usery). Erotické hry najdete v kategorii Erotické hry a nebo ve vyhledávání pro pokročilé.
3.
Vamaka [profi hráč]
14:29 | 29.srpna 2009
To je dobře, nechávám na SG hrát svojí 4 letou segru a párkrát se už stalo, že na ně vlezla, protože neumí číst=/
2.
14:24 | 29.srpna 2009
Martine ptám se dobře že si to odstranil pro neregistrované uživatele tohoto webu aby se nestalo že nezletilý budou chodit na Erotické hry?
Zobrazeno 11-20 z 21 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Březen 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3462 sekund