Martin> Jasný, jasný, jasný *Kíve hlavou jako o závod* Já to beru, ptž sou to přeci Zombie..a zelený potvory musíme střílet..takže já dávam palec nahoru.. |
Tím jsem chtěl naznačit, že je to poněkud zbytečné, ale jinak pěkný zombie hry jsou na Arcadebomb. |
Martin, pokiaľ chceš odštartovať novú kategóriu, tak rád prehľadám všetky hry na tomto servery a dám ti vedieť ktoré sú zombie a nájdem aj na iných serveroch. Stačí napísať |
Nemá cenu dělat kategorii k několika málo hrám (např. 5ti), to už by v tom byl naopak chaoz, nežli pořádek. Zombie her už je tady víc jak 30 a to už by na kategorii stačilo. Prosím, vyjadřujte se tady jenom k Zombie kategorii |
Jééé.. Zombie..to bude řezba > chm.. Ale já budu mít stejnak radši L4D ale co..Zombie masim rád.. |
DooMasek: Auto-moto taková kategorie už je No tak kdyby se udělaly Zombie hry, tak by se pak klidně mohly dělat i jiné podkategorie jako třeba Stickmanové hry, které by se bez problému zařadit do bojových, to samé platí o Zombie hrách. |
To by bylo dobrý a bylo by to všechno roztříděné.A ještě by si mohl dát novou kategorii na motorky,protože je jich tady hafo moc a ne v každé se jenom závodí. |
No já si myslým, že by to bylo dobré, ale myslím, že by taky byla dobrá kategorie Pecky a tam by lidé hlasovali, poté by se tam dávali nejlepší hry. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3424 sekund |