warlord: Vďaka, tak skúšaj Vlasec: To neplánujem začať na budúci týždeň. Aspoň dvaja, traja programátori. |
Uvidím, jak to bude s prací, bakalářkou atd., ale zatím nic neslibuju, spíše až později, třeba v únoru, uvidíme. Já jsem se trochu díval na Flash, ale zatím s tím vůbec neumím Zatím fakt neplánuju stát se členem nějakého týmu, pokud to není tým, kde mě někdo naučí programovat v ActionScriptu. Pokud bude tým, tak bych pak byl rád, kdyby bylo více lidí schopných opravdu něco udělat. Nápadů Ravennky si jistě cením, Ravennka má dobré nápady. Dále je třeba minimálně ještě animátor/grafik a programátor. Čím více členů týmu, tím je pak náročnější komunikace, takže doporučuji opatrnost ohledně výběru lidí, je lepší, když na tom dva makají pořádně než když na tom svátečně dělá pět lidí a většina energie padne na komunikaci. |
No uvidí ako to víde inak sa s radostou pridám teraz nedávno som si stiahol macromédia fash 8 talze som zacal animovat a po prípade si pozrem video na youtube ako urobit hru nieco som skusil ale nedokocil lebo isiel prec ale neviem ako by som vám pomohol ak nejako tak vám pomoziem velmi rád. |
Vamaka a s tebou mám počítať? Samson pomôže minimálne s nápadmi, všetci, celý tým budeme testovať a hru nepustíme ju von, pokiaľ nebude plná verzia Ozvem sa warlordovi. BTW Nerád by som do toho vrazil cash, pretože mám o chvílu 14, tak sa mi ťažko zháňajú peniaze, preto treba nájsť alternatívne riešenie (čo nebude problém) |
Tak to je dobrý, "já bych ti pomohl, ale moc se mnou nepočítej" lol XD |
V pohode. Mám fakt rád SuperGames server a chcem aby sme boli aj my tým ako Superhry.cz a vyrobili vlastné hry. Už sme dvaja! Ravennka poskytne nápady Ja nejakú tu grafiku a zvuk, tiež nápady. Ktokoľvek sa môže pridať. |
Já jsem ochotna taky pomoct akorát teda spíš nápady než čím jiným, víc nabídnout nemůžu =/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8310 sekund |