Jakub07 > Taky je mi to trochu líto. Už jsem založil pár témat "Váš názor?" ("Globální oteplování - Váš názor?" a "Prasečí chřipka - Váš názor?" , ale pár lidí tam vždycky napíše a už tam pak zas nepíše nikdo a místo toho právě do těch typu Kdo bude jako další? A ten tvůj poslední odstavec by se měl zarámovat! =) |
tR.y doufejme že je u závěru ale pár takovejch tu ještě je což mě teda taky kazej náladu ale naštěstí tu jsou tací kteří to kontrolují a takovéhle komentáře bez varování mažou...což jsem rád protože já jsem jich dřív taky pár psal a pak se na to po pár dních kouknu a řikám si to je ale blbost doufám že to smažou fakt jen tam ty komentáře zabíraj místo ale je dobře že se mažou jinak teď je docela trend na foru kdo bude jako další ))) |
tR.y>to z těma +a potom něco trochu obsáhlejšího...řikal že to tak moc neva |
Myslím, že s tím naprosto souhlasím. Už mi to vadí také. Pokaždé, když jsem přišel na SG, těšil jsem se na pokec s fajn lidma a na to, že si můžu zahrát novou hru, kterou nám Martin přidal. Když ale otevřu odkaz k nějaké hře, tak se mi ta klidná a pohodová nálada dost změní, protože vidím 5 komentářu pod sebou a mají stejný obsah. Jako by byly nakopírované, jen v jiném pořadí. Náladu pak mám už jen na pokec s lidma a na hry, na které je tato ztránka vytvořená, už chuť němám. Tyto komentáře považuju tak jak řekl Vlasec - krátký souhrn recenze o hře. Také mám stejný názor jako Rave - dost dlouhé a přitom úplně oničem. Nejvíc mě mrzí to, že do oficiálního magazínu SuperGames nechcete, protože nevíte o čem by jste psali, jak by jste to napsali, atp. Hlavně, že umíte psát recenze, ale záhadně jen do komentářu ke hrám. Ale já vím proč. Protože tam za to dostanete odměnu. K těm posledním komentářům nic nemám. Ty mi přijdou docela fajn. Nejspíše už tato "móda" je u závěru. Ale myslím, že když už dělat koment ve formě +/-, tak aspoň trošičku podobně jako Suzuzi. Ta má sice někdy také zvláštní komentáře, ale to jen někdy. Většinou totiž má velice pěkné, smysluplné slova a dá se to číst. + nějaká ta rada, což se určitě hodí. |
ad komentáře +/- Já už jsem jich pár smazal, obzvlášť, když už to jen víceméně kopírovalo to, co předtím napsala Suzuzi jako pěkný ucelený text ... U mně to závisí i na tom, zda ten komentář opravu i něco říká, nebo to je významově prázdné. I +/- stylem se dá něco říct a to celkem výstižně, ale ve většině případů tomu tak není. |
ad komentáře +/- Jojo, určitě to vnímám negativně a nejsem rozhodně sama - imho většina moderátorů to tak vidí a nejen oni, jak jsem se dozvěděla od některých hráčů. Useři totiž sází na to, že když to takhle rozepíšou, že to bude vypadat dobře, zároveň určitě dostanou nějaký plus už jenom proto, že je to opticky dlouhé a i když přitom je to vcelku nicneříkající. Tyhle komentáře nemažu, ale zároveň pro mne nemají absolutně žádnou informační hodnotu. Moc bych se přimlouvala za to, aby se opět objevily ty staré dobré hodnocení ve formě odstavce - dvou textu, kde se dočkáme nějakého hodnocení a taktéž pocitů ze hry - ty jsou stejně tak důležité a možná se na to poslední dobou trochu zapomíná... |
Zájem o diskusi/pokec na fóru Poslední dobou je na fóru více živo než dříve. Obzvlášť v tématu Chat, které se dostalo přímo do hlavního menu, což hodně přispělo k tomu, že se tam množí komentáře jako houby po dešti. Připadá mi, že se tady dá pokecat lépe a o více různých tématech, než tomu bylo dříve a že zájem o fórum vzrůstá. Tento trend vnímám pozitivně. |
Komentáře stylem +/-
Poslední dobou se množí komentáře, které vypadají asi takto: Efekty + Zvuky + Vylepšení + Zlaťáky + Plošiny + Grafika + Peníze na Vylepšení - Pochopení - Je to trochu podobný styl jako bývá krátký souhrn u recenzí, jen s tím, že k tomu není článek, kde by to bylo rozepsané. Krom toho se pohled na věc liší člověk od člověka a když je to jen tak krátce napsané, připadá mi, že to moc neřekne. Když je navíc už předtím napsaný nějaký návod nebo něco podobného, připadají mi tyto komentáře úplně zbytečné. Tento trend tedy vnímám negativně (a Ravennka, soudě podle diskusi v poště, také) |
I na SuperGames je možné sledovat různé trendy. Některé jsou vnímány pozitivně, jiné negativně. Pokud něco pozorujete, napište to sem a ohodnoťte, co si o tom myslíte. Toto téma bude značně promazáváno od pokecu a reakcí. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6648 sekund |