Já nechápu smysl toho, abych dostávala kredity za to, když tu nejsem =)) A nemusí to být mrazit, ale prostě 14 dní bez odečítání kreditu, to nemůže být problém nastavit |
takhle je to jednodušší a hlavně samostatné, neumím si představit, že bych kredity (já nebo robot) mrazil |
Mam dotaz - jak se mohou kredity při neaktivitě přičítat? =)) Resp proč tohle opatření? =) proč je prostě na 14 dní nezmrazit? |
Často se mě lidi ptají, hlavně teď o prázdninách, jak to bude s jejich kreditem, když budou třeba 2 nebo 3 týdny neaktivní (tz. že budou někde na dovolené nebo na táboře atp.) Neaktivita 2 týdny Pokud budete dva týdny neaktivní, tak se vám kredit nepřičte ani neodečte, protože první týden se vám kredit pořád přičítá a druhy se odečítá, takže výsledek po 14 dnech (přesně je to 15 dnů) se rovná 0. Neaktivita 3 týdny Když budete neaktivní tři týdny, tak se děje to samé, co jsem popsal o něco výše s rozdílem, že: 16.den -50 kreditů 17.den -50 kreditů 18.den -50 kreditů 19.den -50 kreditů 20.den -50 kreditů 21.den -50 kreditů Takže za tři týdny příjdete o -300 kreditů (tj. -100 kreditů / týden). A to zase tři denní aktivitou doženete |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5719 sekund |