Imho se dřív nebo později objeví výhody, jak kredity využít nápadů je spousty, Martin jenom jeden =)) |
ne to ne ale aby měli alespoň nějakou inspiraci.Myslím že by to bylo lepší. Ale líbí se mi ta hodnost na ty hry. Do Topicu "onlinje hry na přání" už taky nikdo nepíše a když jo tak to Admin nestačí výbírat. |
To vybírání her má na starosti Redaktor, on je sice taky může přidávat, ale to je snad jedno.......... |
Já nevim, neřikám, že nějaký ohodnocení si asi Moderátoři zasloužej, ale řekni mi na co potřebuješ dostávat kredity? Skoro každej už tady má okolo 20,000 kreditů... myslíš, že to někdy využijou ? |
Teď mě napadlo,proč nedostávájí např. moderátoři za svou práci nějaký ten kredit?? nebo by se mohla udělat hodnost,nevím jak by se teda jmenovala ale něco jako že by ten dotyčný vyhledával profesionálně dobré hry na jiných stránkách a pak je předkládal Adminovi. Samozřejmě by musel vždy (aby dostal výplatu) splnit určitý počet her do určité doby. Tak co?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5368 sekund |