BONZ Hráč Milti Kevin porušil pravidlo "Pravidla pro vkládání komentářů". Okopíroval komentár od hráča CounterStrike Bolo to pri hre Free Rider 2 http://www.supergames.cz/free-rider-2/572/ |
Vyřešeno - JxD Nick Komentář jsem smazala a napsala tomuto hráči do pošty upozornění. Celkově přišel o 50 kreditů. |
Diskuze - JxD Nick samuel.f - A že bys jako splnil i ten třetí bod a dal sem screen, nebo aspoň dal odkaz na tu hru?! Rio - Přešti si můj příspěvek z 19.7., příště už ti seberu kredity -.- |
BONZ Hráč JxD Nick porušil pravidlo "Pravidla pro vkládání komentářů". Okopíroval polovicu komentára od hráča Rio 4 |
Bonz + Vyřešeno
Takže včera se na chatu odehrála hádka mezi Gamerem, Mhajou a Slipknotem. Momentálně je to na 6té stránce a odehrávalo se to asi od 9 do 10 hodin večer. Padlo tam spousta vulgárních výrazů a za všechna pravidla která byla včera porušena ubírám: Mhaja - 500 kreditů Gamer - 200 kreditů Slipknot - 200 kreditů |
Diskuze
Gamer - Upozorňuju tě, aby sis ještě jednou pořádně přečet, co jsem napsala.. Příště už takovýhle příspěvek smažu! |
Já mu ale něco vysvětlil.Nevěděl co je to Spam tak jsem mu to vystvětlil přes poštu.Nejsem zrovna takový typ člověka který jenom kouká jak někdo jiný potřebuje pomoct a neví co a jak. |
Tak zaprvé. Dávej si pozor na to, co sem píšeš za hlouposti. Vážně mě nebaví číst ty tvoje slátaniny čehosi, co by za normálních okolností mělo být upozornění na něčí přestupek.
Ani pořádně nerozumíš tomu, co říkáš a je to na tvých příspěvcích zde opravdu vidět. Od nyní tu bude přesně stanoveno, jak bude takový "bonz" vypadat, aby se zamezilo dalším hloupostem! A za druhé. Nikde jsem tam neviděla, že by mu někdo slušně a pořádně vysvětlil, co vlastně provedl. Už vidím, jak bys asi zareagoval ty Gamere, kdyby jsi přišel na cizí web, něco napsal a všichni by na tebe začli řvát Toripuruposuto (jen pro zajmavost - to je fonetický přepis "triple postu" v japonštině). Pro někoho je to prostě neznámé a kdybys mu napsal, ať to nedělá, vysvětlil mu, co dělá špatně bez toho že bys na něj řval "spam a triple post" a následně třeba přidal odkaz na pravidla, tak by to třeba dopadlo jinak.. Nicméně i tak, uberu mu 50 kreditů jako varování a vše mu sama v poště vysvětlím, když jsi toho sám nebyl schopen. A nyní k prvnímu bodu. Počínaje tímto příspěvkem bude mít váš "bonz" přesnou podobu: Úplně na začátek napíšete tučně "Bonz" a budete se řídit následujícím systémem a nebo napíšete "Diskuze" pokud se chcete vyjádřit k některému z Bonzů. Pokud chcete jen doplnit důkazy, nebo přidat další prohřešky některého z hráčů, kteří tu již jsou, napište Bonz/doplnění. A teď jak to bude vypadat: -Přezdívka hráče/hráčů, jež porušil/porušili pravidla: -Vypsání všech pravidel, jež porušil/porušili: -Screen (nebo v nejhorším případě jiný důkaz) usvědčující hříšníka/hříšníky: Zatím mě nenapadá prohřešek, u kterého by nemohl být použit screen jako důkaz, a proto vždy, když to bude možné, budu vyžadovat screen a pokud možno i odkaz (pokud jde třeba o zmínusování, můžete dát odkaz na logy komentářů i když se jedná o časově omezený důkaz, protože po pár plusech a mínusech můžou důkazy začít mizet.. proto vyžaduji hlavně screen). Pokud někdo z vás neví, jak screeny dělat, napište mi do pošty a ráda vám to vysvětlím. A ještě jedna věc. Dříve to tu fungovalo a já jsem pro, aby se to zavedlo znova. Mluvím o tom, že pokud sem přijde moderátor a začne řešit nějaký z bonzů, napíše "V řešení (a bonz, který řeší)", aby se zamezilo tomu, že bude několik moderátorů řešit jednu věc. Až bude hotov, napíše sem "Vyřešeno" (nejlepší asi bude, když zedituje svůj příspěvek "V řešení" a přepíše ho na "Vyřešeno"). Dále také moderátory prosím, aby napsali i výši trestu, aby bylo možno to prodiskutovat. Bylo by totiž nefér trestat dva hráče za stejnou věc jiným způsobem. Pokud někdo z vás nebude souhlasit (tím mluvím hlavně k moderátorům, ale samozřejmě přijmu kritiku i od ostatních), napište mi do pošty. Konec. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3154 sekund |