Prosím zmažte my komentár pri hre meteor launch.Ten prvý.Ď.akujem. |
FILIPKAM> ne ono stačí když si to napíše v Microsoft Wordu a nemusí nic stahovat... tam je to česky a podtrhne ti to ty chyby a ještě ti tam dá možnou opravu.. |
Slipknote>Nic proti, ale tys dostals profi pár dní po mě ..Jinak neumíš vyjmenovaná slova.Y.I ti nic neříká.Nainstaluj si goglechrome a máš pokoj všechny chyby tu ti podtrhne.Já když jsem byl menší tak jsem to také používal ,ale štvalo mě že mi to podtrhávalo všechno i když jsem to měl dobře třeba BB kody |
Jste offtopic pánové !!!! Slipknot>ale to nemá nic společnýho s tim jak dlouho seš profi, nebo jak dobrej seš profi, ale s tím, jak dáváš pozor ve škole!! Teda být tvoje učitelka Češtiny tak se zbláznim... my myslíme pravopisné chyby co děláš! Třeba napsat mymochodem s tvrdým y nenapadne ani mého desetiletého brášku a to je to ještě k tomu dyslektik! Děláš ostudu českému jazyku... |
Já nevím já dělám háčky,tečky,za tečkami dělám velké písmo,atd. Já nevím o co vám jde dobře nejsem dobrej profi jako vy!? Ale já prostě jsem profi sotva půl měsice a vy aspon tak půl roku nebo někdo víc! |
Ukrut>Pan drsňák To víte no jinak jestli slipknote neumíš pravopis goglechrome nebo jak se to jmenuje ti podtrhává chyby.Tím by sis mohl zlepšit i komentáře, protože ty chyby jsou děs a hrůza |
Pardon že to tu píší 3x ale je to nutné! Také se podívejte na jeho komentáře také jsou okopírované a už ohodnocené plusem!A to by se mělo vyřešit! |
Ahojte! no to mě ale pěkně naštvalo štvou mě nově zaregistrovaní usery! Mymochodem kdyz listují v komentech a vidí ze nejaký hrac kteryho jsme mi drívější hráči ohodnotili +8 a to je DavidS ten napsal hezký koment a my jsme ho ohodnotili +8 ano?A čerstve regystrovaný user videl ze má bohaté hodnocení tak ho stacil okopcit a dát ho tam znovu a také si myslí že dostane +8. Tím chci říct aby jste toho hráče potrestali a smazali koment vím že je to Davidova věc ale tet právě není online a mě se to stává taky takže děkuji za viřízení věcí! zde máte adresu na tu hru kde to je: http://www.supergames.cz/gunbot/1763/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2040 sekund |