Možná sis tím zeptáním na Chatu chtěl získat alibi.... Možná že ti přece jen jde o kredity.. Ale neříkám že to je pravda jen si to myslím |
Vojife>Já jsem si také říkal kdo to je? podíval jsem se mu na e-mail a na lide.cz a nemá žádné fotky jenom přátelé vůbec ho neznám a můj e-mail to rozhodně není já mám svůj a jenom jeden tenhle zdenekvlacil12@seznam.cz a to nějaký fkjdd nebo jak? to není vůbec moje! Mě z toho klitte! |
Hele, říkejte si co chcete, ale tohle podle mě opravdu normální neni:
Navíc jsou oba z Olomouckého kraje a Streetův e-mail, který je údajně fkjdd@seznam.cz mi nepřipadá moc pravý. |
Hráč "eric" SPAMuje v komentári pri hre Apple Shooter |
A proto to hodíme na bonz fórum. ) Nabonzujem mimozemšťany, že to takhle udělali! |
CS> Jestli ti to pomůže k lepšímu spánku, tak JÁ dostanu plus jednou za měsíc jestli vůbec Jo jinak je to tak jak napsal Ukrut... |
Jsi dost OFF, ale opovím ti. Další reakce někam jinam. Proč mají moderátoři a VIP tolik kreditů? Obvykle bývá, že VIP/Moderátor potřebuje důvěru, kterou si určitě nezíská za měsíc svého působení na Supergames. Jediná vyjímka je Nanci, která se ovšem zná s Martinem. Takže z toho vyplývá, že oni vlastně "stihnou" nahrabat ' ' tolik kreditů. Snad Ti to stačí... |
víte co ?? ja vám neco řeknnu, například moderatoři a VIP dostavají jen plusi za to že: a) mají kvalitní koment | b) mají tu funkci tohle třeba nejak upravit když dáte nekomu plus tak vam vyskočí jestli dávate plus z kamaraství nebo za kvalitní koment -||- na minus a proc mak mate Moderatori a VIP tolik kreditu ? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4508 sekund |