Nevím, jestli záhada, ale složitý případ určitě. No, složitý... Stačilo by zkontrolovat IP adresy a bylo by to...! Ale zdá se, že se k tomu nikdo nemá. |
Možno mal pravdu.Flipshasek ale záhada bola toto:slipknot povedal,že ho nepozná a potom prišiel flipshasek ktorý povedal,že u neho spal???Záhada čo? |
Já si myslím že prostě Slipknot lže.. Taky si možná myslím že už to mněl naplánované od té doby co řekl že mu nejde o kredity. Prostě si tím chtěl získat alibi a navíc proč lhal moderátorovi že ho nezná? Nebo ho Flipshakes kryl? |
le je to podozrivé.môže to byť aj flipshasek.Tak to je fakt záhada. |
DavidSi, myslím si to taky. Ten street29 se sem zaregistroval včera v 22:09 a (na tom screenu od Vojifeho) už od 22:40 (zhruba) naprosto zplusoval Slipknota. Teď má "dal" plusů 108. Je to divné .. hlavně kvůli datumu registrace. Prostě si myslím, že by nějakej novej člověk na SG jen tak "bezdůvodně" zplusoval jednoho hráče. Takže : podezření mám taky, nicméně se na něj nikdo ptát nebude, takže je to jedno Jakože .. no, uvidím, jak se to bude dál vyvíjet (jestli vůbec). |
Nejdřív se chováš jako by ti někdo něco dělal a až pak jak někdo řekne že to udělá tak děláš že ti to je jedno a až to udělá tak nakonec si stěžuješ |
Co je promazáno? A navíc ty si furt takový protože si myslíš že když budeš dělat že ti to nevadí tak ti nikdo nic neudělá.. ale to se pleteš.. Jinak já to chápu a stojím za tíhmle podezřením! |
Aha..srry tak mě mějte za podezřelého...až se něco stane dejte mi vědět |
Právě to mě taky napadlo. Ale jak už jsem vysvětloval Mhaje, která to nepochopila, doufám, že ty ano, že se sem píšou i podezření, nejen finální bonzy. Všechno se potvrdí až kontrolou IP adresy. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2133 sekund |