Výmluvy na to, že jeho jménem (účtem) dělal neplechu někdo jiný se neberou. Každý je zodpovědný za svůj účet a to, že ho zpřístupní někomu jinému, ať už úmyslně, nebo svou hloupostí , je jeho chyba a bude se zodpovídat, jako by to udělal sám. |
Mluvil jsem s ním a vymluvil se, že to udělal jeho brácha, ale takhle se může vykecat každej |
Hráč Nu-Jersey mi okopíroval komentář ze hry Arcane a použil jej ve hře Hobo a Alaskan Adversary. prosím o vyřešení |
vyřešeno 128 Okopírovaný příspěvek byl smazán a viníkovi se dostalo řádné odměny v podobě odečtu 1 000 kreditů. Na tohle se musí přísně, takže to tak bude. Za každý okopírovaný komentář 1 000 kreditů dolů. |
SniCky - plusy a mínusy si hlídám, to je v pohodě spíš takovýty věci, na který je obtížný narazit, nebo když je nějaký opravdu problém =) |
jack98-6 mínusů za sebou a asi 2 plusy Čenich-11 mínusů za sebou a asi 2 plusy Bud' prostě chtěli hodnotit a nebo je baví škodit nwm no xD |
honza.h> nechápu na co si stěžuješ, on píše, že se mají podívat na tebe, ty sám mu dáš plus a tady ti to najednou vadí?! Asi nechápu.. každopádně tu hru pak promažu, takže je to stejně fuk, jde mi čistě o princip, který bych chtěla pochopit |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4172 sekund |