FrenFajn > Ale, to nejde. Jelikož toto je především zábavný web a ne "diskuzní fórum", takže to co jsi napsala je přímo nesmysl. |
Ne, nechat prostě tydle lidi co tu jsou a další sem nebrat. Taky kvůli tomu aby jsme se všichni pořádně znali. |
FrenFajn > jak nebrat další hráče? Trochu jsem nepochopil tvůj příspěvek, ale jestli myslíš nebrat další profi+ tak nesouhlasím. Když si to někdo opravdu zaslouží, tak by ho měl dostat a ne, že zrovna nenabíráme nové profi+, tak ho nedostaneš! |
Jakub: No myslím si že je jen jedno řešení. Nebrat další hráče, a když někdo odejde nechat zase přijít jiného protože takto to tu opravdu dál nejde. Ale pravda je že by to bylo nespravedlivé protože je to tu super. |
Jakub > Obávám se, že toto je neřešitelný problém, jelikož pár jedinců (nebudu je jmenovat) si myslí, že jsou prostě něco víc když mají "barvu" jinou než černou. A také jsou tu jistá individua, která jsou tu jen na chvilku a hned všem nadávají a "nutí" je odcházet. Aby se tento problém dal vyřešit potřebujeme všechny, ale opravdu všechny aktivní hráče SG a to se nikdy nepodaří. Toť můj názor. |
Prosím uklidnit to dávání map dokomentářů u hry "Free Rider 2" Začíná se to tam hemžit. |
To je teda prohřešek jak něco... však je to vyřešený... |
Hráč KaRkUlE žádá o plusování (důkaz) : (čti od zdola) 1691. Daisuke (profi hráč) online 14:32 13.2.2010 Ty jsi trapnej! Navíc máš nevhodný komentář! 1690. KaRkUlE online 14:31 13.2.2010 a to jako proc 1689. KaRkUlE online 14:30 13.2.2010 tenhle je trapnej ne??? 1688. Daisuke (profi hráč) online 14:29 13.2.2010 KarkUIE > Tak to teda ne! Okamžitě tě jdu nahlásit správci a dostaneš velkou penalizaci! A už se toho avataru nedožiješ! 1687. KaRkUlE online 14:28 13.2.2010 pls date mi nekdo + u kulecniku??? potrebuji novy avatar |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3610 sekund |