U hry ATV Offroad Thunder jsem dostal od hráče plysak1177 nepochopitelné mínus.. |
http://www.supergames.cz/free-rider-2/572/ Další mapa! Prosím o nějaké "zvýraznění", aby se tam mapy nepsaly. |
Prosím o smazání nebo případně o domluvě aby se mapy nepřidávali ke hře "Free Rider Demo" http://www.supergames.cz/free-rider-demo/945/ |

Jakub-suhlasim s tym co si napisal No a Fir ja ta rozumiem ja akoze tiez klidek ze pohodicka ale ked ma niekto drazdi a provokuje.....No a zbitocne vykricniky,buzeracia...Ale podla mna sa to t uz zacina lepsit ale niektorym sa neda dohovorit budem sa snazit .A daisuke nasli sme si spolocnu temu takze tak nieje az tak zly ale vie liest niekedy poriadne na nervy s tymi jeho vtipkami.. Tak notak ludia spametajte sa!Mate sa tu zabavat,hrat hry a kecat s ostatnymi a nie sa tu len skriepit a porusovat pravidla od dnes sa budem snazit napravit svoje chyby .Ked som chcela odist tak mi jeden clovek povedal ze sme tu ako jedna velka rodina a vsetci sme jej sucastou...tak to uz pochopte . |
Mam taky dojem ze hrac IGOR199 splusoval vsetky komentare ku hram hraca karkue ale nemusel to spravit naschval neviem a karkue este pisal do chatu ahaa tak diky moc vazim si toho a ty ho pls nepenalizuj a me taky ne ju??? hovorim vam neviem neviem ze ci je to za strhnutie kredioahaa tak diky moc vazim si toho a ty ho pls nepenalizuj a me taky ne ju??? neviem ze ci je to za srhnutie kreditov ked splusuje komentare vsetky toho uzivatela zda sa mi to podozrive vam nie? |
Fir36e:No souhlasím s tebou ostatní todle nemá co zajímat. |
Jakub: Jo, dnešek byl fakt hrůza! Ale hlavní hlava té hrůzy jsem já! Je mi to dost líto.. bohužel u některých lidí mi ty nervy rupou opravdu hodně! Třeba, když mi někdo řekne, že jsem gay! Co se mi kdo má cpát do osobního života! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5502 sekund |