CS>> Já nevím, ale tohle bych ještě za hromadné plusování nepovažovala (stejně tak, jako když já dala Slipovi asi 4 mínusy, nebylo to žádný véélikánský mínusování), takže bych to asi nijak neřešila, není to v nějak velkém rozsahu .. Jako třeba podívej se o pár řádků níže, jak .adam. zplusoval Martina, to už by byl prohřešek =) |
Fire>> jenže když jde o takovouhle drobnůstku, jako je nějaký spam komentář u hry, tak to klidně počká ;P |
smazte tady toto forum : http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=4cefa0e2c49b2 duvod : uz jedno takove stejno jmene |
Suzuzi: Tak tohle téma je založený za účelem aby si toho všimli moderáři+ Když to pošlu nějakýmu modovi kterej neohlášeně odjede a nikomu jinýmu, tak co potom ; ) |
Martin má spousty a spousty jiné práce, klidně si to sem pište, ale byla bych radši, kdybyste to napsali někomu z modrejch do pošty, ty maj času víc ;D .. teda aspoň já ;P. |
Slipknot> nemusíš sem dávat každej spam stačí kliknout na to takový tlačítko vedle toho, s nápisem "SPAM" Martin to časem maže |
Někdo už to smazal, ale tak nějak to sem asi zapomněl napsat (nebo se na to vykašlal), takže hotovo |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6251 sekund |