jj spam,prezívka,nadávanie ostatným userom a ešte písal a spamoval že kika je piča.To by sa malo riešiť a preveriť tu ip bo to mohol byť aj daisuke abo niekto zo sg a mal multak mam take podozrenie.A to s tým že kika je piča za A nieje to pravda a za B ani ja si to nedovolím jej napísať . |

Máme tu new hráša pod menom [admin] toto by sa malo riešiť . |

Bonz- Hráč Daisuke sa snaží o to aby sa niektorý členovia sg začali medzi sebou hádať.Vyhrožuje mi,a píše že niekomu nadávam .Pritom sa spítajte dotyčného čo mu robím.Len kecáme o futurame lol.Panalizujte ma zato . |
Bonz: Hráč "pigman" okopíroval komentář od SniCkyho (ten první): http://www.supergames.cz/cyclo-maniacs/1231/ |

No jj ved preto tu netrčím celé dni vyšlo ja slnko pk volá ... |
Ukončím celou tuto diskuzi, aby se ještě něco nestalo... Všichni co chcete odejít > Nesnažte se na to upozorňovat a odejděte od PC, či jďete z SG. Nechte si vše projít hlavou, po případě se vyspěte a dojde vám (jako mně), že ještě není ten pravý čas odejít. Pokud si stále myslíte, že máte odejít, odpočinte si od Supergames třeba týden a popřemýšlejte o tom za týden. Pokud si ale stále myslíte, že máte odejít vylučte ty, kteří vám způsobili odchod ze seznamu "Chatuji s nimi" a ingnorujte je. Na SuperGames se ukazujte jednou, dvakrát, třikrát za týden a nakonec se vrátíte. Věřím tomu. Omluvte prosím chyby, nevidím na klávesnici a nějaký přeborník ve psaní nejsem. |

To je jedno to na tom nič nemení že ste.......No jo vieš kolkokrát som chela odísť a kvoli tomu istému ale omnoho viac...veciam....Preto tu už chodím len občas. |
Mhaja> nejdřív sme se začali s Daisukem hádat, potom teprve začal spamovat a nadávat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5472 sekund |