Nebudem tu niaky čas neviem kolko...potrebujem si oddychnut... a zvlast idem odtialto lebo sa tu nema cenu hadat s niakymi blbmi...majte sa pekne zajtra tu nebudem caute |
Mhaja mě poprosila, abych napsal sem -
Jelikož Mhaja se nemůže dostat neznámým důvodem na SG, musím to napsat za ní. Ale toto je asi spíš příspěvek pro Martina. Před půl hodinou šlo Mhaje se bez problému přihlásit, ale nemohla psát příspěvky ani posílat soukromé zprávy. Nyní už jí ani nejde se přihlásit na jiné IP adrese. Byla by ráda, kdyby se na to Admin kouknul. dík |
Takže som sa rozhodol že nebudem 3 týždne písat na Chat lebo pani Mhaja ma semnu problémi,ak budete chcet pokecat tak SS alebo: Pokec-7lubos77 Skype-lubos012345 ICQ-565994477 Facebook-Ľuboš Lušnák |
Jakub > D Nojo... zas napřesrok, zas napřesrok... Ukrut > Já taky, dokud mi FrenFajn neposlala Apríl správu |
Ach... Vojife, nevěřím Ti. Už jsem to zkoušel jít, ale nedokázal jsem to. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3137 sekund |