Fir omg čo je zas? Ja si nerobím srandu i tak sa dostanem na pc len tak tak... a vacsinou chodim von s niekim a musim sa starat o psa takze nestiham a nebudem tu prekážať niekomu a rozčulovať s a nad niakim hovadom . |

Tak ja odchádzam ano zas ale teraz na stálo nebudem tu nikomu prekážať. Dôvod odchodu nechcem tu proste prekážať a rozčulovať sa nad niakim postihnutým kktom. Poprosím aby mi Martin zrušil účet a dovtedy mi strhnite riadne kredity prosím. Ste tu v pohode všetci ste proste super ludia až na pár debilov ako Vladík atd... Majte sa |
čavte,zdása že sem budem chodit občas lebo som si zabudol spravit projekt(mali sme na to týžden) a mama ma dnes nechala doma aby som si ho spravil a teraz sa s otcom rozprávaju v druhej miestnosti že dokonca školského roka budem používat počítač na dôležité veci, ;-( :,( |
tak já tu nebudu asi na dlouho....počasí je teď prostě sqělý a furt chodim ven takže mě tu uvidíte spíš až o večerech nebo vůbec =( zatim čus |
Jakub > V tom případě je to jeden postiženej kluk od vedle který jednou vyběhl před ulici jenom ve slipech (to bylo léto) a kamery (nově tam jsou proti puberťákům co věčně dělají potíže) ho natočili =) |
Mhaja > Ty jsi krátkozraká? Jenže máš monitor dost u svých očí a ty jsi si nevšimla že to napsal Ukrut? o.0" |

Fir omg ka si si nevsimol tak som tu bola az na vecer.Ráno osm nebola doma až do 15:00 potm som sa učila a niak o 18:00 som až tu. |
Lol, "...majte sa pekne zajtra tu nebudem caute..." Jo, zítra tu nebudeš... Jsi online. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4422 sekund |