No to víš, že bude, kiko =) P.S. Stejně jako FF : O prázdninách tu nebudu, maximálně jen minimálně Takže .. se mějte famfárově ) |
No já se s vámi loučím... Zítra jedu na školní výlet a příjedu v sobotu nebo v neděli to se ještě uvidí I když vám možná po mně nebude smutno tak mě po vás jo! Tak se tu mějte a nezlobte! |
Já o prázdninách budu mít minimální aktivitu. Furt někde cestuji a notebook zatím nemám. =( |
Bohužel, já teď v poslední době nemám moc času. A už vůbec né na PC, takže během týdne budu mít sníženou aktivitu (jako doteď), O víkendu tu budu často ;D |
Jsem zpátky!
A jsem zlobivej! Tedy, v rámci jistých nastavených parametrů. (Kryton - Červený trpaslík)
Jsem rád, že jsem tu! =) Ale bylo tam skvěle. Vojife is in! |
Zítra odjíždím na ŠVP do Anglie a vrátím se až 20. Takže mě tady chvíli neuvidíte...
Bude se mi stýskat. =(
Vojife is out! |
Martin> jo! Hry sem šoupni At se o víkendu nenudíme ![]() Kuba> já jen upřímně dávám najevo svůj názor A mam k tomu pádný důvod |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3105 sekund |