Tak dát jiné redaktory. Třeba nějakého profi nebo černého. Ty nemají tady nic na práci. |
Tak nechcete to nějak oživit? Já na to koukám jak (s dovolením) blb a čekám kdy něco napíšete. Tak šup, šup... |
Hmm ale chtělo by to rozjet !! Takže redaktoři jsme tři . Chci aby jste oba dva sem napsali, jestli chcete ještě někoho jako redaktora =). |
No super =) A právě proto jsme tu i my dva s Kubou, protože nikdo asi už nebude moct přidávat každý den, tak prostě vždy přidá jeden z nás =). |
V tom případě... budou stačit 2 redaktoři nebo ještě někoho seženeme? =) Já bych nás dva nechala a řekla, že to postačí. Samozdřejmě může kdokoliv někomu z nás dvou napsat do pošty článek a my ho zveřejníme ... pod naším jménem xDD |
No já neříkám že se to bude dělat povinně denně ale aspoň 1x za týden. Ale aby lidi věděli co se děje a aby nemuseli číst všechny témata na SG aby zjistili o co de x). |
Není to jedno? Jsou 3 xD... Tak shodnem se na tom? Ale musíme vybrat redaktory a domluvit se... já se dobrovolně hlásím jako redaktorka. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4095 sekund |