Pozor!
S Vamakou jsme se domluvili, že budem dělat Zpravodajství na této adrese, jen čtěte! Click on me! |
No jo no.. ty nejsi tak častý návštěvník fór a já jsem tu skoro každý den.
Vamako: Máš tam chybu, Dnes není 27.9 ale 29.7 !
|
Ze světa je to brnkačka, to stačí zkopčit z tn.cz Ale byl bych rád kdybys mi pomohl (ale nebudou každý den jako to bylo předtím, zas tolik času nemám ), jelikož ti dva nadšenci co tohle téma vyhrabali se do toho v nejbližší době asi nepohrnou |
Vamaka: Jako já nejsem přislíbený moderátor nejsem, ale můžu ti v tom pomoc. Například jeden si vezme novinky ze světa a druhej z SG. |
No tak jelikož se do toho ostatní přislíbení moderátoři nehrnou, tak mi nez bývá než to nakopnout sám (venku už pár dní leje, takže mám dostatek času )
Takže po roční pauze vás znovu zdravím =) Dnes je čtvrtek 29.07.2010 Zprávy z SG: 1) Hráč Mildrago95 se včera rozhodl navždy odejít z SG. Důvod jeho náhlého odchodu bylo zřejmě to, že psychicky neunesl to, že je v Bonz fóru za nadávání. Rozčílil se natolik, že znovu začal nadávat a to hráči kl-vb. K Mildragovi se připojili další hráči, kteří zastávali také ten názor, že ho kl-vb na Bonz fórum dávat neměl a dávali mu za vinu Mildragův odchod. Jak dlouho Mildragův "navždy odchod" bude trvat. Udělá si snad další účet jako, ten který si včera utvořil (Mildrago95 (admin))? Nebo to snad, ten známý provokatér, myslel vážně? 2) Kl-vb se po včerejší hádce, související s Mildragem, rozhodl odejít. Odejde opravdu nebo mu to někdo rozmluví? 3) Odstartovala "nová" soutěž. Autorem soutěže byl Kobyla, který už ale odešel. určitě není na škodu soutěž vzkřísit. Proto kdo má zájem ať na ni koukne a udělá nějáký komentář. Do soutěže se můžou zapojit jak uplní nováčci, tak ošvihaní veteráni a profíci
4) Poslední trend na SG, který se stále rozrůstá, je multiusing. Někteří hráči (a není jich málo) si vytvoří nový account nejčastěji za účelem plusování svých špatných komentářů, které jim nikdo jiný neoplusuje. Proti takovýmto případům úspěšně pomáhájí Logy komentářů, které často viníká usvědčí. Co ale dělat s hříšníky, kteří jsou v mínusu, a proto si vytvoří další účet, aby mohli v škodách pokračovat? Jediný způsob jak je usvědčit je IP adresa nebo jejich vlastní neposedná huba
Zprávy ze světa ZDROJ: tn.cz Vltavu v centru Prahy zamořila chemikálie Rozsáhlá skvrna zelené barvy zamořila ve čtvrtek po poledni Vltavu u Jiráskova mostu v centru Prahy. Na místě zasahují hasiči a pracovníci Povodí Vltavy, uvedla mluvčí hasičů Pavlína Adamcová s tím, že nejde o nebezpečnou látku. Podle zasahujících hasičů, kteří na Vltavě postavili norné stěny, má skvrna rozměry 5x40 metrů. Navíc není pouze na hladině, ale podle mluvčí Adamcové zasahuje celý vodní sloupec. Jedná se o neznámou látku neutrální povahy zelené barvy, jejíž složení je na bázi kaolinu nebo jílu. Z rozboru vyplynulo, že není zdraví nebezpečná," poznamenala mluvčí. Jak dodala, podle výpovědi jednoho ze svědků, se látka do řeky dostala z kanalizace, odkud volně vytékala. Na místo tak byli povoláni také pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací. Slzný plyn proti stávkujícím. Řekové útočili na ministerstvo. Řečtí řidiči kamionů odmítli uposlechnout příkaz vlády ukončit stávku, která už několik dní paralyzuje zemi. Policisté proti nim ve čtvrtek nasadili slzný plyn, informuje server televize BBC. Protestující se snažili přelézt brány ministerstva dopravy a dostat se dovnitř. Policie proto musela proti nim použít slzný plyn a zahnat je. Řidiči stávkují už čtvrtý den. Na mnoha čerpacích stanicích v Řecku již nejsou pohonné hmoty, dochází potraviny v obchodech a mnoho turistů je proto nuceno rušit nebo krátit své dovolené. Video dne: http://www.youtube.com/watch?v=0AbQpzn6t4c&feature=related |
Vamaka: Já mam ale Chrome v Ájině (jaksi se mi to pokazilo). A teď mi to opravuje i správné české pojmy! |
Jistě, pač je to strašně komické, když někdo, kdo používá Chrome, napomíná ostatní kvůli nějaké gramatické chybě, nebo říká, aby se ostatní klidnili, když sám používá slovo "debile" víc než je zdrávo. A ohledně zpravodajství....už bychom se do toho mohli vložit ne. Já tady nejsem moc často, tak nevim co se kde událo...:O |
Vamaka: Ty mě ale napomínáš i za to, že napomínam já.. o0 Tak to nezamlouvej.. |
Jako proč fašistickýho diktátora? Jestli myslíš napomínání, tak takhle, někdo musí napomínat někoho kdo si nevidí do huby |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2533 sekund |