Ty jsi tu ještě ani nebyl když jsem se regnul takže pomlč a... neser se do toho.. děkuju Sorry za sprostý slovo ale jako mě to deptá.. -.- |
Todle číkals už mnohokrát myslíš že teď to dokážeš?Já myslím že ne.Že se snažíš o průšvih, ale je to na forivi jak se rozhodne.Můj verdikt je jasný nedávat ho redaktorem nebo měsíc počkat jak se bude chovat.Ty si mi do pošty poslal takoví rozhovor že jsem si ze začátku myslel že mě chceš jenom urazit.Říkal jsem si další z jeho urážek tak jsem to bral v pohodě.Pak mi poslal zprávu kde mu fir píše že by se stát redaktorem mohl.Napsal jsem firovi zprávu a on mi napsal že by se mohl stát redaktorem nebo nějak tak, ale má šanci.Já osobně jsem proti, protože ten rozhovor co mi poslal abych mu odpověděl na ty otázky je děs!!!!Taková urážka to se mu povedla.A to se chce zlepšit???? |
Já přísahám na svoje oko že nic neudělám.. to ať mi dá Fir klidně na prdel! -.-" xD |
Fire> Vzhledem k tomu, jaký jsi měl s ním v minulosti spory, jaké s ním byli už problémy a jak moc už sliboval, že se polepší a pak nic... Jestli tohle chceš riskovat, tak aspoň nějaký čas počkej, jestli to myslí doopravdy vážně |
Fire > 1. Je to Daisuke = Spamer, vyvolávač hádek a sporů, nevěřím, že by se dokázal polepšit. 2. Může způsobit mnoho problémů, celému zpravodajství. Víš jaké jsou možnosti v nastavení blogspotu... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3648 sekund |