Tak, jelikož má Suzuzi talent na dělání zpravodajství, tak je odedneška nejvyšší spravodajkyní a VY na ní budete hodní! Samson bude její pravá ručka! |
Takže již s Vamakovým souhlasem se o to tu trochu postarám =).
Dnes je Pátek 10.7.2009. Zprávy z SG: 1. Zpráv je docela málo a jelikož tu teď Zpravodajství pár dní nebylo, tak budu psát zprávy i z včerejška atp., ale přece jen těch zpráv ubývá =(. Vamaka brzy odjede a magazín bude v mých rukou tak se těšte . Možná se to kvůli tomu nedostatku bude vždy dělat po několika dních jako teď.
2. Jakub07 se vzdal moderátorství a chce odejít. Všichni se mu to snaží rozmluvit, on se však již zřejmě pevně rozhodl a odchází =(. Možná se tu ještě někdy zastaví, ale už né jako Jakub07, ale jen aby si zahrál hru a šel. Je tu smutno, Jakub byl moderátor a tady po něm zbylo prázdné místo, které se nedá nikým jiným zaplnit =(. 3. Kobyla se vrátil, díky Ravennce, která ho přemluvila =). Tentokrát už nepřišel v zeleném, ale rovnou je v modrém kabátku =). Doufejme že už se vrátil už na trvalo. Kdo by nevěděl, tak Kobyla je hoodně bývalý VIP člen, psal velmi pěkné a obsáhlé příspěvky a měl rozumné názory =). 4. Když už někdo neblbne mínusováním, tak se vydovádí nesmyslným plusováním =(. Začal s tím THE KILLER, který včera dal nespočetně mnoho plusů a nehleděl na to, komu je dává a jestli si to ten dotyčný třeba vůbec zaslouží. Dnes s tím pokračovali dva hříšníci - macko a Kakoshi, Kakoshi plusoval stále jen jednoho usera - Sasuke13 a proč?? To nikdo neví. Hráče macko zřejmě trochu dopálilo, že mu ubyl kredit a začal mi dávat mínusy, než jsem ho stihla (ještě dost brzy) zastavit. Teď se prý chystá odejít či co, prostě zmatek =(. Zprávy ze světa: Klíšťata nakazila lymskou boreliózou dvakrát více lidí než loni Nemoc způsobují bakterie rodu Borrelia. V Evropě nejčastěji Borrelia afzelii a Borrelia garini v USA pak Borrelia burgdorferi. Běžně se v přírodě vyskytují u hlodavců, z nichž je na člověka přenáší nejčastěji klíšťata. Nákazu se lze rozeznat podle toho, že v místě přisátí klíštěte se po pěti až sedmi týdnech tvoří červená skvrna, jejíž střed postupně bledne. Je velká asi pět centimetrů. Další se mohou vytvořit na jiných částech těla. V tomto stádium může mít nemocný příznaky podobné chřipce – tedy bolesti hlavy, svalů a kloubů. Pokud se nasadí antibiotikaze skupiny tetracyklinů, nemoc se vyléčí. Ve většině případů bakterii zlikviduje sám imunitní systém. Pokus se tak nestane, nastupuje druhá fáze nemoci. Bakterie v ní postihuje nejčastěji nervy a klouby. Méně často propukne i třetí stádium, které má nejrůznější projevy od zánětů míchy, postižení lícních a očních nervů, zánětů kloubů. Nemoc, především u dětí, je v případě třetího stadia často chronická. Očkovací látka existuje pouze pro druh bakterie burgdorferi, tedy pro druh vyskytující se na americkém kontinentu. Nejvíce případů boreliózy, tedy nemoci přenášené infikovanými klíšťaty, zaznamenali hygienici na Jindřichohradecku a Táborsku, žádný případ není hlášen z Písecka a Strakonicka. "Zatím se ale nedá na začátku sezony hovořit o žádném významném trendu," uvedl František Kotrba z krajské hygienická stanice. Největší výskyt klíšťové encefalitidy zatím registrují hygienici na Písecku, Českobudějovicku a Strakonicku. Za celý loňský rok hygienici v regionu evidovali 141 případů klíšťové encefalitidy. Nejvíce na Českobudějovicku, kde bylo 33 nakažených, a na Českokrumlovsku a Strakonicku, kde onemocnělo 22 lidí. "V případě lymské boreliózy jsme v regionu v roce 2008 evidovali 167 nahlášených a potvrzených onemocnění," doplnil Kotrba. Nejvíce - 44 - jich bylo na Jindřichohradecku. |
Video dne No comment, video je sicedlouhý, ale to neva... http://www.youtube.com/watch?v=cSsk_JoRjPs a druhej díl http://www.youtube.com/watch?v=JX-IgFSmsjI&feature=related Obrázek dne http://www.bolehlav.cz/vtipne-obrazky.php?katid=8 |
Dobrý den, dnes je: Sobota 04.07.2009 Zprávy z SG: 1. Druhý účet elektromena12 je v mínusu, moc si s nim nepožil asi mu to nedalo a musel rozdávat mínusy. Doslechl jsem se, že kromě kreditů dostane další trest, tohle by si zasloužilo BAN, píše podivné hrubkami naplněné zprávy, dává mínusy a kopíruje komentáře, co víc ještě pro BAN může udělat........ 2. Zeptal jsem se elekromena12, co si myslí o SG, podívejte na odpověď a všimněte si tatřka, houby, úplně nesmyslného textu: 1. Zpráva:ze ty si velmi welky debil debilny a a(všimněte si, že koktá), ze 5 rocne deti ako ty nemaju hrat taketo hry ty lamer debilny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V tom HTML, jsem se ztratil, takže je možné, že tam budou i dalčí chyby, už to opravovat, nemám na to celej den..... 2. Zpráva: ti kokot pojebsny si ta anarchisti najdu ti pica mala opjebana skurwena ta 1tahom odjebem Tak tohle jsem luštil hodně dlouho........ 3. Zpráva: tvoja mamka je ciganka a tvoj tatko bezdomovec a ti si asi romobezdomovec 4. Zpráva: lepsie ako tvoj doji krawy a je VPP a zbiera hovna co najde na ceste No tak z tohohle by se dalo debatovat, jestli má ten vůl alespoň nějaké vzdělání......... 3.SeXi.GiRL je stále nezvěstná! Od 07.06.2009 je neaktivní a vůbec neřekla, kam jde, nebo tak. Už to bude měsíc od jejího zmizení. Co když utekla z domu kvůli vysvědčení? Už by jí měl někdo kontaktovat, protože je VIP a na měsíc zdrhnou, bez udání důvodu by neměla..... 4. V mínusu je i jeden hráč, který si dal nick Martin(admin), když jsem tak listoval v Top hráčích našel jsem tohohle hráče: http://www.supergames.cz/user.php?n=12718 5. Samson je vrah! Podívejte se koho by zabil: Nevim. Asi elektromena12 =). Nebo parmena ale toho nevím, jednou si začal na tobě, i když opravdu je někdy jak blbej, ale jednou jsem si začal na něho sám takže spíš jenom elektromena12 . Jinak není nikoho za potřebí zabíjet . Zprávy ze světa: Bouřky Meteorologové v sobotu varovali před velmi silnými bouřkami, které se proženou Prahou, Jihočeským, Středočeským, Libereckým a Ústeckým krajem. Bouřky může doprovázet přívalový déšť a krupobití. Výstrahu vydal Český hydrometeorologický ústav s tím, že se jedná o extrémní stupeň nebezpečí. Bouřky hned po poledni zasáhly oblast Českolipska a Semilska. V některých místech se rozvodnily místní potoky a říčky, zaplavily zahrady a také sklepy několika domů. Podle informací Českého hydrometeorologického ústavu spadlo na některých místech Českolipska a Semilska 20 až 40 milimetrů srážek. V některých místech se rozvodnily místní potoky a říčky, zaplavily zahrady a také sklepy několika domů, řekl operační důstojník libereckých hasičů. Největší problémy jsou podle hasičů na Novoborsku v okolí Kamenického Šenova a Nového Oldřichova. Na některých místech hlásí krupobití, kanalizace nestačí vodu odvádět. Hasiči odčerpávají vodu ze sklepů. V Petrovicích spadl přes silnici strom a hasiči ho museli odstranit. "Vážné škody ale zatím hlášeny nejsou," dodal hasič. Hasiči mají napilno Provazy vody, které provázely odpolední bouřku, zaplavily na Děčínsku některé lokality. „Máme hlášeno hodně událostí,“ řekl Právu operační důstojník ústeckých krajských hasičů. Pod vodou jsou podle něj hlavně některé silnice a zahrádky. Bouřky zasáhly také Mělnicko a Boleslavsko. Podle hasičů déšť zatím nezpůsobil větší škody. "Odpoledne registrujeme zatím jen tři výjezdy kvůli počasí na Mladoboleslavsku, všechny ke spadlým stromům, které nikoho nezranily," řekla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková Varování meteorologů Podle meteorologů může v bouřkách spadnout 20 až 50 milimetrů srážek. Ve výjimečných případech moh |
šmarja, tak čas se najde, když chceš, ne?! Ani nechtěj vědět kolik toho budu muset dělat a stejně si ten čas najdu =) |
Né, jsem odhodlán! Ale problém bude, že za tejden jedu na měsíc na dovolenou a pak po prázdninách bude problém se vzděláváním.........ale co bych měl volnej čas tak bych ho využil, jo a moje tradiční večerní *procházky*..... |
uvědomte si, že to bude 1x týdně a napsat dejme tomu 3 články týdně, to není problém... =) to zabere max hodinku =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3417 sekund |