hej martine super!!! já sem omylem dal nahrát obrázek místo nahrát avatar tak lidi soráč )) |
tR.y: No víš, někteří by tím jen škodili, nahrávali by určitě nějaký hloupý obrázky, nebo třeba erotický, tak já jsem jedině rád, že je to jen pro barevné, kteří by takovou pytlovinu nevyvedli |
Jo, je to dost vhodne. Pouzivam to celkem casto. Jen myslim, ze kdyz si prohlednu databazi tak tam je jedna fotka nejakeho zacatecnika parkouru. Myslim ze tohle nahravani si davejte na Ulozobrazek(jak rika adam1998 v 3. komentari). Je skoda ze to je jen pro barevne. Ale pravda je ze nekteri by to jen zneuzivaly a bylo by to jeste horsi nez je to ted. A asi by pak byl SG pomalejsi bo kazda fotka ma nejakou velikost a ty obrazky se neuploadujou do vzduchu. |
tak jo už to používat můžu je to dobrá věc ale já ty rekordy atd.. moc nedávam takže je mi to k ničemu(teda skoro ) |
škoda že jenom pro Profi a víš ale zase aby sem ty malý Spameři nedávali nějaký úchylárny |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6149 sekund |