jo a myslim ze by to melo bejt v "volna diskuze" protoze narozky nemaj nic spolecnyho se SG |
taky preju - hodne moooc stesti a az si budes hledat kluka tak at najdes toho praveho |

A plomíín za chybýýý ale už mi padá hlava na klávesnicu xD. |

Všetko najlepšie k tvojim narodenikám a veľa štastia,zdravia,lásky,sexu xD Suzinko . Si ten najúžasnejší človiečik akého poznám a si proste super. Dokážeš človeka pochopiť,je z tebou sranda si milá,dobrá proste super baba na ktorej mi mooocíínkýý záleží a tu ti teraz sľubujem že sa už polepším a nebudem tu nadávať a ak hej nech sa prepadnem pod zem xD. Ale nie fakt sa budem snažiť aby si nemala zbitočnú prácu... Uži si narodky a drž sa . No a tak...mi vieme svoje ne? xD Tak ved Kika to istí xD... Kečupáčka,horčica a tarka 4ewer :-*. Drž sa zlainQooo a užívja si život ako len môžeš a nikdy nelutuj nič čo ťa rozosmialo . A kto má z tebou niaky problém stačí povedať xD ho telepaticky zabijéém... za tebáá xD... No čo dodať už... tak čus Maminqooo..posielam velkúú pusinQuuu pp :*. |
Tady je někdo dost blbej! -_-" To bych taky někomu mohl přát k 11. narozeninám když bude mít za den 12. |
Ale to si tu nebyl ne?? Není to to období co si byl pryč?? A tak teda všechno nej xD |
Woops, trošku pozdě xD Tak po 7 měsících taky pogratuluji. Hodně všeho co tady ostatní psali dohromady. xD |
vše nejlepší Suzuzi hlavně hodně štěstíčka zdravíčka dárků a kreditu=-)=-) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2471 sekund |