Teď jsem zkoušel stránku www.supergames.cz a rozjelo se mi to ani ne za 1 sekundu. To je už celkem úspěch. Jak jsem ale řek. Dělá to jednou začas. |
Čau Marťas,
1. Už asi 6 až 8 týdnů se mi www stránky SuperGames načítají zvláštně dlouho, hlavně když posílám komentář ke hrám či do nějakého Téma na Fóru. 2. Jo, načítání obrázku mám také pomalejší, než před týdnem. 3. Stránka www.supergames.cz se mi načetla za 2 sekundy. To není zlé.
Jinak obzvlášť dlouho mi trvá, když kliknu na Doručená, abych si mohl přečíst nějakou novou zprávičku. Trvá to tak 10 sec než se mi tam ukáže chyba, stránka nenalezena. Tak musím dát zpět a zas na to kliknout. Je to zvláštní věc. Tohle se SG nikdy nestávalo. Ale myslím, že je to taková spíše drobnost, protože to udělá jednou, za 100 kliků. |
Mně se to načetlo za asi 3 sekundy. Ale je pravda, že předtím se to načítalo pomalejc a s porovnánim třeba s youtube.com a mám pomalej internet, takže dost rychle. |
Nevim, ale předchvílí se mi stalo, že mě AVG převedlo na to, že server nebyl nalezen, co se stalo Martine? |
SG = 50 setin - 1,2 Sekund Youtube = 7,8 Sekund SuperHry = 4, 5 , 6 Sekund |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7430 sekund |