No, a mě se jaksi něco stalo s SG.. Vůbec nevim co, stránky se mi načítaj asi 1 min, a uživatelé ještě dýl, kontrolova jsem Int., ale nic! |
Mě taky dobře... Díky Martine... (Nikdo jiný do chodu a funkčnosti stránky Supergames.cz nemluví.) |
Výborně! Už se mi hráči zase nahrávají naprosto normálně! Nevím čím to bylo... |
no, mně právě když se to taklhe sekne tak to musím ukončit přes správce úloh, jinak nereaguje ani prohlížeč |
Tak nejen, že se mi vůbec nenahrajou, ale když to zkusím a i když dám ten křížek na zastavení akce, tak mi SG vůbec nereaguje, dokud nevypnu prohlížeč a zase zapnu. =( |
no, ale nikdy předtím to SG nedělalo, čim to je? tim že je na sg pořád víc hráčů, nebo proč? |
Jo, to je pravda. Hráči se mi taky načítají pomalu. Někdy se mi nenačtou dokonce vůbec =( |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5258 sekund |