Vím, vypadáto, jakobych chtěl obnovit téma.. ale mě strašně zajímá pár věcí (prosil bych nemazat). Martine, jak tě napadlo logo Supergames? 2 panáčci co vyskakují a zároveň jsou v nějakém.. útvaru? A dál, jak tě napadlo.. udělat vůbec SG? Byl to tvůj sen, či si dostal nějakou žádost? Kdo byl 2 registrovaný hráč (hned po tobě.) ? Toto jsou otázky, které mě strašně zajímají, tak povídej, strejdo Martine. ^-^ |
Žák Útoku > SuperGames má taky svůj oficiální magazín, kde můžeš najít až čtyři soutěže.
Viz: www.magazin.supergames.cz |
Martin pls napis mi jak bude neaka soutez jakakoliv jo?? vzdycky se divam a dneska sem se podival a napsano : soutez o pc hry skoncila takze pls nechci uz nic promeskat |
Snicky> Jak mě to napadlo ani sám nevím, prostě mě to napadlo. Chtěl jsem rozlišit více a méně aktivní hráče na supergames a tak mě napadlo, že by to šlo udělat třeba zrovna těma hvězdičkama. Více aktivní hráče to chtělo odlišit ještě více a hvězdičky už nestačily, tak mě napadli třeba hodnosti A kredit jsem zavedl hlavně proto, aby bylo možné odměňovat a trestat hráče. Když někdo zlobí, stačí mu zabavit kredit a je pokoj (i když to není úplně 100%ní) odar> no napřed jsem ty stránky musel udělat, abych se mohl registrovat, kdyby to bylo obráceně, tak si to moc nedovedu představit že bych se napřed registroval a pak teprve udělal stránky |
WAZZUPcz> Tak, tak data musí být dobře přístupná v hledání atd., bez dobré databáze a v ní dobře navržených tabulek by takový web fungovat nemohl. Skripty generující HTML kód stránky ale považuju za stejně důležité, třebaže raději pracuji na "vnitřnostech".
Snicky> Z toho co vím, tak hvězdičky zavedl, aby šlo nějak rozlišit aktivitu hráčů. Nejprve to bylo podle komentářů, ale to bylo dost zneužitelné, tak zavedl kredity. Co přesně ho k tomu vedlo, nevím. odar> Pokud vím, tak ty stránky vytvořil rovnou s přihlašováním pro uživatele. Ale nebyla tehdy ještě pošta, fórum, avatary ... |
Martine to kdy si se registroval znamena kdy si vytvoril stranky a nebo si vytvoril stranky dal tam par her udelal design stranky publikovals a potom si tam zavedl uzivatele?? |
Martin> new question jak tě napadlo zavést hvězdičky hodnosti kredit atd.? |
slovakiuss: já jenom doplním, že při takovém objemu dat na stránce (hry, useři, komenty atd.) je potřeba tyto data někde uchovat a k tomu slouží databáze. A je potřeba je umět používat. To bych já viděl jako základ na kterém se dá postavit funkční web takového rozsahu. Vzhled už jen jen podřadná, ale neméně důležitá věc. Nakonec zjistíš, že html je použito jen pro nutný základ |
Neviem, ja sa pohybujem iba v html a niečo málo v JavaScript jazykoch BTW Ravennka, ty sa tiež vyznáš v HTML a v PHP? |
slovakiuss> já ti do tý ódy nechci kecat, ale podívej se na každou jinou "lepší" stránku jak myslíš, že byly dělány ty? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5447 sekund |