já auditorovi věřím že nemá multiúčty ale také mi připradá divnej počet + |
Drazí milí přátelé něco vám musím zdělit . Já nemám multi účet spider mi emailovku ukradl(nevim jak) Jak řekla suzuziprofi není jen o komentech je to t to to tady dále rozšiřovat |
Suzi, lukáš > Díky Ale myslím, že se na to nehodím. Komentářů mám přesně na hranici a s mojí aktivitou to taky moc "růžově" nevypadá A navíc, černá je hezčí než hnědá |
mě se zdá že ot té doby co je ukrut profi že už moc nepíše komenty |
Taky bych ráda doporučila hráčku Hepaa na profi. Má opravdu hodně kvalitní komentáře a to do slova a do písmene všechny a má jich přesně 40 (minimální hranice na profi hráče). Také na fóru se rozumně chová a snaží se poradit. Auditor> máš ucházející komentáře a máš jich dost, ale multiúčty a plusováním sis to podělal, jinak bys šanci měl, tvoje škoda . |
já jako profi doporučuji hepaa píše kvalitní komentáře a snaží se vnich poradit. |
Přesně to jsem tím myslela. A pokud by to nepoznal, myslím, že by si toho dotyčného líp "prohlídl", kdyby ho třeba někdo doporučil .. teda nesměl by ho doporučit někdo se stejnou IP adresou, žejo .. ale .. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3853 sekund |