Mixter> tak bud si vychytat správnou chvíli, kdy tam ještě nic z toho není, nebo přidat nějaké své triky, co přímo VY v té hře používáte |
Suzuzi - víš ale ono není moc snadné napsat návod když už tam jednou je nebo trik když už všechny napsali ti před tebou =P tak trochu slitování ty kate!! |
Jackhammer> komentáře nic moc, samý videa a odkazy, příšerný pravopis, podivné vyjadřování a do fóra se nezapojuje lukas I.> za aktivitu ve fóru má plus, ale komentáře nic moc, asi polovina je nekvalitních a většina ani nepomáhá, nic podstatného ndvyjadřuje.. atp. filipko1807> komenty celkem krátké, akorát samé hodnocení, nevidím třeba návody nebo něco pořádného.. rady a tipy.. nebývá aktivní moc často |
Tak to je skvělé..o pár komentů víc a já jsem PRO..doufejme že Martin bude mít stejný názor.. |
že jo??? ani jednou neměl BAN nebo se mu ubrali kredity...nedělá tu bordel (narozdíl ode mě ) no a myslím si že se chová až hooodně dobře |
Díval jsem se na něj..vypadá to s ním,podle mě,dobře.Píše docela dobře a dlouhé komentáře,snaží se pomoct.Má opravdu dost příspěvků ve fóru.Ale má docela málo komentářů a příjde mi nerozvážný,co se týče rozdávání plusek.Ale očividně se jeho komentáře líbí a já bych nebyl proti.Takže jestli se tedy na SG chová dobře,já bych byl jednoznačně PRO aby se stal Profi hráčem. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3807 sekund |