To neřikám, ale když někdo píše posty typu **Dobrý..** jen proto aby se mu zvýšil status v profilu.... To je blbý... Prostě nějak nevidim důvod psát něco, co tam už beztak 6x je... Hold jsem takovej, jakej jsem..... |
Však já vim, ale když zapnu hru a podtim jsou 3stránky komentářů a v nich je obsaženo vše, tak proč to psat? A taky je zbytečný až hloupý, psát **Dobrá hra... Zajímavý...**.... Dle mého to až pomalu hraničí se spamem... |
Stále můžeš psát jinými formami.....delší, tipy co se ti líbí, okomentovat to co se ti líbí nebo nelíbí, je spousta možností..... |
samson> No jelikož mě příjde nepředmětný psát komentář, který u dotyčný hry je už 6x, ale trochu jinak napsanej.... |
sakra woler má zase pravdu, tobě bych dal klidně i to VIP ty bys z toho aspoň nebyl úplně vedle, jsem rád, že sem chodí lidi jako ty |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3578 sekund |