Lukas: Já chrome nemám a ani ho nevyžaduju. Mně stačí lištička |
Jéjda =)Vidím že se nic nezměnilo za dobu mojí absence zde Pořád se tu řeší ty samé věci x) |
Fir: Co bys dělal, kdyby Chrome neopravoval chyby...nebo jsem aspoň slyšel, že je opravuje... Jakub to vystihnul přesně. |
On se hádá? Já myslím že jen polemizuje A s diakritikou je to mnohem přehlednější.Když se to píše bez diakritiky a navíc když se k tomu ještě přidají chyby tak je to síla |
Ukrut: Tu tvojí větu jsem přečetl dost easy! A když se nechceš hádat, proč se teda hádáš? Já taky někdy píšu bez diakritiky! |
Suzuzi > Nechci se hádat (navíc s moderátorem), ale myslím, že i ty háčky a čárky by psát měl... Když někdo napíše text bez diakritiky a s chybami ani to nejde přečíst. "Chibi umý delád kaytej blb ale bez chib umy psat malo gdo! " A to mi přečti... Samozřejmě, že pár chybek udělat může. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7184 sekund |