OMG okik zoberte mi to profi!Kludne!Mna uzo to tu fakt sere!Mám nato velky dovod s atak spravat! |
Nechtěl jsem to dělat a možná si tím i všechny znepřátelím, ale: Vážně si myslím, že Mhaja by profi být neměla. Skoro v každém příspěvku má sprostá slova a každému nadává... |
Vamaka: Co zase? Já to ani tak nepotřebuju. Navíc to jenom začervení, a mě to červenkuje skoro všechno. |
adam: Potom jsem se z Profiho shodil, a Martin mi ho po jedný dlouhý diskuzi s ním zase dal.. |
ale každopádně dík Adame 264. Fir36e (profi hráč) 20:38 2.7.2009 *Fir36a ale to je jedno =) 263. adam1998 (profi hráč) online 20:23 2.7.2009 Máme tu nového profi Fira36a! Heh,já úplně zapomněl,že jsem Fira dopručil Martinovi já heh |
Adam > Ale to byl vtip! Ona napsala, že by chtěla bít profi hráč. S pravopisnou chybou, tak si z toho ukrut dělal legraci, že je chce bít, jako mlátit. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2986 sekund |