to je milé,ja som sa do teba nenavažel takže všichni okrem mna!!! |
Prostě jsem měla ten pocit... plus když se do mě všichni začali navážet... tak už jsem profi být nechtěla... bylo to vůči ostatním nespravedlivé, proto jsem se zeptala Martina... To už to sem můžu dát rovnou celý Já napsala: Ahoj, měla bych jednu otázku, která mně a i ostatním vrtá hlavou. Všichni se neustále ptají, proč jsem já profi hráčka, když pravidla pro profi hráče jsou 40-50 kvalitních komentářů a já nemám ani 20.Příjde mi to vůči ostatním nespravedlivé, protože např. Ukrut, má mnohem víc komentářů než já a profi hráč není… Mohl by jsi mi prosím napsat nějaký důvod, nebo proč to tak tedy je? Děkuji. A on odepsal: Ahoj, prošel jsem si všechny usery a jejich komentáře a rozhodl jsem podle toho kdo bude a kdo nebude profi. U tebe sem rozhodl, že budeš profi. Ty máš sice málo komentářů, ale všechny jsou kvalitní, tedka te degraduju na normálního usera (at se do tebe všichni nenavážej) a až budeš mít aspoň 40 komentů, tak se ozvy a ja tě zase udělam profi >> Toť vše, profi už nebudu, protože nejsem komentářovej typ a 40 komentů fakt nedám a ani o to nějak nestojím nejsem tu kvůli funkcím |
Jako co aby se nezvrhlo? No, zatím to offtopic není, ale už se to trochu odchylovalo... |
Bacha, aby se nám to tu nezvrhlo. Jinak Ukrut si to podle mne zasloužil dost. |
No tak už to aspoň neřeš, nebo si to začnu vyčítat ne? DD |

Kika- za Ukruta?!? NIKDY! Nic proti nemu nemám ale smútok za nho držať nebudem. |
Daisuke> že jo? DD Mhaja> Ále Drž smutek třeba za Ukruta |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4065 sekund |