Takhle se všichni vpodstatě přiznají. (Většinou to tak je) Nikdo je neobviňuje a brání se, že ano. |
odcházím nshledanou bylo to tu bezva ale já musím ovviňujete mě z multi účtu takže ty mé komentáře byly na prd Ahoj všem. |
no jo ale on má lunpino já prostě nevim jakse to mohlo stát možná to je SG záhada ale je to divný hmm.. |
jo jo ale fakt já ho ani neznám možná se mu líbímoje komentáře já mu říkal že o tom rozhodujete vy moderátoři a admin kouknise na můj komentář číslo 660 jo já si nechci skazit šanci na profi já vim že po tommhle co jsi myslíš že mám multi účet ho asi nedostanu ale furt budu hrát supergames. |
jakube fakt já nemám multi účet je to třeba náhoda že máme stejnej email kouknise na mou registraci a na jeho skoro rok kdy se on registroval já osobně si supergames vážím PS:klidně mě vyhoďte ale vyhodíte mě nefér. |
ne fakt já nejsem spider a komentáře mě trakhle hodnotil i slipknot o všimni si že on ma lunpino a já lumpino |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3342 sekund |