Hepaa - píšu sem prvně ale vím o co jde.Máš naprostou pravdu.Kdyby se na to hodil,dávno jím je.Někam o to psát a žádat o to mi příjde krapet..jak bych to řekl..Chtěl bych říct namyšlený ale to není přesný výraz..prostě by se to nemělo.Myslím,že Martin je na tolik schpnej že dokáže poznat kdy si to kdo zaslouží,ne? |
Auditor > Mám ten dojem, že Ti Martin říkal, že se mu nelíbí, že máš multiúčty a z nich si dáváš plusy. Stejně si myslím, že by bylo nejlepší se prostě neptat a pokud by se někdo na toho profiho opravdu hodil, někdo by si toho určitě všimnul a pak ho třeba doporučil,nebo něco takovýho, ale aby sis o to psal .. no nevím nevím. |
Když se budeš asi ptát pořád dokola tak asi ne musíš slušně . |
takže asi profi nebudu no nic skusil jsem to když multi nemám ale nic tak čau jdu hrát 4story |
no já multi nemám už jsme to tu řešili on mě email ukradl a dělá to schválně protože už tu měl jeden problém s multi účtem bylo to někdy když jsem se registroval já to prostě nechápu a navíc on se registroval někdy před rokem a půl tak o tom prosím přemýšlej prosím |
Máš několik multi-účtů a hodnotíš se kladně navzájem a to se mi vůbec nelíbí |
Mám to konečně se mi to povedlo takmartine rozhoduj se jestli budu profi nebo ne |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4704 sekund |