Hele a co kdyby jsme třeba udělali medaile?Třeba hráč který často hraje hry a nebo že je pořád aktivní to by docela šlo ne? |
Souhlasím, že SuperGames je o hrách a ne o kreditech. Na Kongregate to mají vyřešené pěkně, sice diskuse je tam oproti SuperGames o ničem, ale mají tam skvělé bodování hráčů - podle bodů za odznaky, které se získávají hraním. Kredity lze získat mnoha způsoby, asi nejrychleji to jde, pokud dostáváte notné dotace od moderátora, pomalý, ale jistý způsob je chodit sem denně, dost nejistý způsob je odesílání komentářů, občas i za velmi kvalitní komentáře nejsou pluska atd. Nemyslím si, že se dá srovnávat kvalitu hráče pouze podle kreditů, i když ty o něčem vypovídají. Já jsem, pokud dobře počítám, 57. v žebříčku a přesto jsem moderátor a někteří z TOP10 ne. Možná Martin časem vykoumá lepší srovnání, nebo to možná vymyslí někdo jiný a Martinovi se to zalíbí. Top hráči podle kreditů jsou pro mě nezajímaví. |
adam1998>Hele můj pravopys je taky chabý,ale na ten tvůj to nemá....Sorry ale já sem z toho moc nepochopil |
Prominte za ty překliky ja musel jít něco udělat ve hře nbo my mě zabily. |
Nikdo chce mít hodně kreditů jsou to závody tak až kdo třeb závodí třeba že si za 7 dní musí zahrát alepson 10 her protože to je mu supergames na nic když jen chce vyhrávat kredity a chce být nejlepší me stačii 5610 kreditů hlavně až nemám málo protže to se nemůže na supergames NEJLEPŠ STRÁNKU HER SVĚTA!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4606 sekund |