Jakub07> ty ty kredity rozdáváš jak na běžícím pásu... předtím Martin rozdělování kreditů sebral, protože nad tím neměl kontrolu a mám pocit, z toho co píšeš, že je furt akorát rozhazuješ...vybojovala jsem je ne pro příspěvky, kterých si nikdo nevšimne - ty můžeš ohodnotit + přece, ale hlavně pro opravdový bonus za obsáhlé návody, atp... ale tak, dokud ti to Martin toleruje, prosim... mluvila jsem o tom někde už včera, řeknu to znova, nerada bych kvůli takovému plýtvání ztratila znovu možnost odměňovat a trestat...
Suzuzi> slovo "obyčejného" usera potěší nejvíc ![]() |
Vždycky neplatí, že se jede podle jména ale je to častý důvod. Zatím jsem u žádného Martinova komentáře nenašla mínus. Buď se ho bojí, nebo šplhají, nebo už nevím. Ale je to nefér. někdo se 3 hodiny píše s návodem a co za to má?? Třeba i 5x mínus. Mělo by se to hlídat, což tedy pokud vím Ravennka někdy dělá, za což bych jí i pochválila, i když mé slovo, slovo ubohého usera zřejmě tolik nepotěší =(. Všichni moderátoři a VIP ale nejsou vždy kladně ohodnoceni a to i u dobrých komentářů. |
Vlasec> to nazvi tím, že arogantní a namachorvané příspěvky nikdo rád nemá Když se podíváš na Martinovy příspěvky, tak tam i taková blbost jako "je to jednoduchý až na ten poslední 5-tý level" má +5 =) a to je styl komentáře u kterého já uvažuju o smazání, protože takových se dycky najde kupa a přijde mi, že je to dost subjektivní a bez valnější informační hodnoty =) |
Ravennka> Nepřipadá mi, že se jede podle jména, zkus se podívat na posledních dvacet mých komentářů, je to pravda, že moc mínusů tam nenajdeš, ale plusů taky zas tak moc ne. A to se snažím, abych blbosti nepsal (a paradoxně mám někdy plusy za ty největší blbosti co napíšu).
A mimochodem jak jsem machroval se svým vysokým IQ, tak jsem nasbíral prozatím -8, jen nevím, zda to nazvat protipříkladem nebo výjimkou potvrzující pravidlo. |
To sem si taky hodněkrát všimnul,někdo napíše komentář radí v něm atd. anemá žádené + ,pak napíše admin nebo moderátor totální kravinu a má třeba +4.Vypadá to jakoby podlézali.... |
Jojo, mi přijde, že se hodnotí buď podle jména (povšimněte si, že moderátoři a Martin i když napíšou blbost, mají +), nebo snad jenom náhodou...absolutně to nechápu. A já mažu ty blbosti ať mají plusů kolik chtějí (to jen tak pro začátek, více se budu vyjadřovat později =)) |
Dříve jsem viděl, že se hodnotilo až přehnaně moc, každý příspěvek byl buďto v červené nebo zelené barvě. Teď mi připadá, že se naopak nehodnotí, proč myslíte, že tomu tak je? Opadl prvotní zájem, nebo vidíte i jiné důvody? Trochu mě to mrzí, když vidím, že ani dobré komentáře s návodem, tipy a podobně, nedostanou jediné plus (a o to víc mě to mrzí u svých, protože sám se pochválit nemohu ) Naopak se někdy divím, když vidím plus u příspěvku, který bych už spíše smazal než hodnotil kladně, přičemž to nevypadá, že by šlo o počin domluvený s pisatelem. Důvod, proč se nad tím pozastavuji, je snad zřejmý: Když někdo přijde ke starší hře, nejlepší způsob, jak si o ní udělat "obrázek" je, že si zobrazí kladně hodnocené komentáře. Pokud jsou komentáře hodnoceny nesmyslně, nebo nejsou hodnoceny vůbec, tato vlastnost systému ztrácí svůj smysl. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4036 sekund |