Zapomenuté heslo

Hodnocení komentářů u her

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
7.
18:48 | 2.února 2009
Jakub07> ty ty kredity rozdáváš jak na běžícím pásu... předtím Martin rozdělování kreditů sebral, protože nad tím neměl kontrolu a mám pocit, z toho co píšeš, že je furt akorát rozhazuješ...vybojovala jsem je ne pro příspěvky, kterých si nikdo nevšimne - ty můžeš ohodnotit + přece, ale hlavně pro opravdový bonus za obsáhlé návody, atp... ale tak, dokud ti to Martin toleruje, prosim... mluvila jsem o tom někde už včera, řeknu to znova, nerada bych kvůli takovému plýtvání ztratila znovu možnost odměňovat a trestat...

Suzuzi> slovo "obyčejného" usera potěší nejvíc
6.
15:19 | 2.února 2009
Vždycky neplatí, že se jede podle jména ale je to častý důvod. Zatím jsem u žádného Martinova komentáře nenašla mínus. Buď se ho bojí, nebo šplhají, nebo už nevím.

Ale je to nefér. někdo se 3 hodiny píše s návodem a co za to má?? Třeba i 5x mínus. Mělo by se to hlídat, což tedy pokud vím Ravennka někdy dělá, za což bych jí i pochválila, i když mé slovo, slovo ubohého usera zřejmě tolik nepotěší =(.

Všichni moderátoři a VIP ale nejsou vždy kladně ohodnoceni a to i u dobrých komentářů.
5.
21:11 | 1.února 2009
Vlasec> to nazvi tím, že arogantní a namachorvané příspěvky nikdo rád nemá

Když se podíváš na Martinovy příspěvky, tak tam i taková blbost jako "je to jednoduchý až na ten poslední 5-tý level" má +5 =) a to je styl komentáře u kterého já uvažuju o smazání, protože takových se dycky najde kupa a přijde mi, že je to dost subjektivní a bez valnější informační hodnoty =)
4.
Vlasec [VIP člen]
21:08 | 1.února 2009
Ravennka> Nepřipadá mi, že se jede podle jména, zkus se podívat na posledních dvacet mých komentářů, je to pravda, že moc mínusů tam nenajdeš, ale plusů taky zas tak moc ne. A to se snažím, abych blbosti nepsal (a paradoxně mám někdy plusy za ty největší blbosti co napíšu).

A mimochodem jak jsem machroval se svým vysokým IQ, tak jsem nasbíral prozatím -8, jen nevím, zda to nazvat protipříkladem nebo výjimkou potvrzující pravidlo.
3.
19:51 | 1.února 2009
To sem si taky hodněkrát všimnul,někdo napíše komentář radí v něm atd. anemá žádené + ,pak napíše admin nebo moderátor totální kravinu a má třeba +4.Vypadá to jakoby podlézali....
2.
19:36 | 1.února 2009
Jojo, mi přijde, že se hodnotí buď podle jména (povšimněte si, že moderátoři a Martin i když napíšou blbost, mají +), nebo snad jenom náhodou...absolutně to nechápu.

A já mažu ty blbosti ať mají plusů kolik chtějí

(to jen tak pro začátek, více se budu vyjadřovat později =))
1.
Vlasec [VIP člen]
18:17 | 1.února 2009
Dříve jsem viděl, že se hodnotilo až přehnaně moc, každý příspěvek byl buďto v červené nebo zelené barvě.

Teď mi připadá, že se naopak nehodnotí, proč myslíte, že tomu tak je? Opadl prvotní zájem, nebo vidíte i jiné důvody?

Trochu mě to mrzí, když vidím, že ani dobré komentáře s návodem, tipy a podobně, nedostanou jediné plus (a o to víc mě to mrzí u svých, protože sám se pochválit nemohu )

Naopak se někdy divím, když vidím plus u příspěvku, který bych už spíše smazal než hodnotil kladně, přičemž to nevypadá, že by šlo o počin domluvený s pisatelem.

Důvod, proč se nad tím pozastavuji, je snad zřejmý: Když někdo přijde ke starší hře, nejlepší způsob, jak si o ní udělat "obrázek" je, že si zobrazí kladně hodnocené komentáře. Pokud jsou komentáře hodnoceny nesmyslně, nebo nejsou hodnoceny vůbec, tato vlastnost systému ztrácí svůj smysl.
Zobrazeno 21-27 z 27 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
2
Profily
3
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4168 sekund